Antler

Antler är ett anrikt Brittisk väskföretag som producerat högkvalitativa väskor i över 100 år. Deras passion för material och innovation har gjort att de ofta ligger i framkant för utvecklingen av lätta, tåliga och högteknologiska resväskor. Antlers ledord är: Design, testat och pålitlighet. Företagets mest kända modeller är Antler Atom och Antler Prism.

Antler

Antler resväska

Resväskor från Antler har alltid influerats av brittisk design. Med huvudkontor i attraktiva London har de lyckats rekrytera flera av världens ledande industridesigners. Då design av resväskor ofta behöver hitta en fin linje mellan form och funktionalitet är detta en klar fördel. Kunderna vill gärna ha lättare väskor som både är slitstarka och hållbara utan att göra avkall på designen. Detta är en balans som många anser att Antler är ambassadörer för.

 

Frågor och svar om Antler resväskor:

Vad inspirerar er design?

  • Industriella, sofistikerade och intelligenta skal som både är visuellt tilltalande men även håller för den mest krävande resenären.

Vilka material använder ni på Antler Prism?

  • Antler använder ett material som heter Armordon som aldrig tidigare använts i resväskor industrin. Det geometriska mönstret gör resväskor både starkare och lättare än tidigare.

Vilka färger erbjuder Antler?

  • Industriella färginslag, det tonade skalet gör att väskan ofta uppfattas som metallliknande.

Vad är det bästa med Antler Atom?

– Den industriella designen, färgerna och finishen. Alla dessa element kompletterar varandra och skapar helheten.