08-6425990

Vardagar 10-15

Barnresväska(96 Produkter)

Med en barnresväska blir resan roligare för hela familjen. Förutom att barnen kan packa kläderna i sin egen väska, kan de även leka med väskan när det blir tråkigt på resan. Med våra söta barnresväskor blir flygplatsens väntan och tristess istället ett roligt äventyr.

Sortera efter Filtrera

Barnresväska

 

BARNRESVÄSKA – EN VÄSKA ATT LEKA MED

Barn blir lätt uttråkade och har svårt att sitta stilla i långa perioder, vilket är precis vad som krävs under en resa oavsett om resan är utdragen, eller bara en timme lång. Barn behöver stimulans och därför kan en rolig barnresväska komma väl tillhands under er färd. Många av våra resväskor för barn har roliga funktioner eller design för att de små ska bli stimulerade under de begränsade omständigheterna.

ROLIGA FUNKTIONER

En del av våra barnresväskor fungerar som åkleksak som de minsta alltså kan åka på. Denna typ av väska är tillverkad av ett slitstarkt och hållbart material med robusta hjul och handtag att hålla sig i. Perfekt när ni snabbt och smidigt vill ta er mellan två platser, och även när ni sitter och väntar i långa perioder i vänthallen.

SÖT DESIGN

Andra barnresväskor i vårt sortiment har en rolig och söt design som med största sannolikhet lär underhålla barnen när det blir tråkigt. Du kan hitta allt ifrån väskor med detaljerade djuransikten på, till väskor med händelserika serieteckningar. Välj en barnresväska med en design som passar ditt barns intressen, men tänk även på att välja en storlek som är lagom för vad som ska rymmas i väskan.

TÅLIGA BARNRESVÄSKOR

I vårt sortiment hittar du barnresväskor som faktiskt tål att lekas med, är lätta att transportera och tillverkade i slitstarka och hållbara material. Många av våra väskor har dessutom smart förvaring för att barnen lätt ska kunna packa samt hitta sina saker utan krångel.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng