08-6425990

Vardagar 10-15

  • American Tourister Kids - Kabinväska Spiderman
  • American Tourister Kids - Kabinväska Spiderman
  • American Tourister Kids - Kabinväska Spiderman
5(1 omdömen)

American Tourister Kids

Kabinväska Spiderman

Spiderman Kabinväska är en kompakt kabinväska från American Tourister med coolt Spiderman motiv. Måtten på denna resväska för handbagage klarar alla flygbolag inklusive lågprisbolagen. Detta är en superlätt och extra tålig kabinväska med 2 hjul. Gillar du Spiderman är denna väska perfekt för dig.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Spiderman Kabinväska är en kompakt kabinväska från American Tourister med coolt Spiderman motiv. Måtten på denna resväska för handbagage klarar alla flygbolag inklusive lågprisbolagen. Detta är en superlätt och extra tålig kabinväska med 2 hjul. Gillar du Spiderman är denna väska perfekt för dig.

Varumärke

American Tourister är världens näst största tillverkare av resväskor och finns idag i mer än 90 länder. Väskmärket startades 1933 och har ett välförtjänt renommé världen över. Miljoner nöjda resenärer använder dagligen American Tourister för att göra sin resa bekymmersfri. Du har ett stort sortiment av högkvalitativa, roliga och färglada resväskor till rimligt pris att välja ifrån.

Kundrecensioner
Snabb leverans och varan uppfyller mina förväntningar till 90%.
Jag är nöjd och kan tänka mig att öåterkomma till er i ett annat tillfälle.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng