08-6425990

Vardagar 10-15

  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_1
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_2
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_3
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_4
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_5
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_6
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_7
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_8
4(1 omdömen)

Samsonite Dream Rider

Kabinväska Musse Pigg

Samsonite's Dream Rider är väskan som gör resan till ett ännu större äventyr för de små. Dream Rider har skapats för att barnen ska hålla sig sysselsatta så att föräldrarna kan få lite mer avkoppling på resan. Resväskan är både rolig och praktisk då barnen kan använda resväskan som en åkleksak. Tillverkad i starkt och sitt-tåligt material (100% polypropylen) med fyra robusta hjul gör det till en dröm för de små att åka på sina resväskor. Finns i mängder av spännande mönster och färger. Väskan kommer alltid med topphandtag, löstagbar axelrem och smart interiör med packningsband.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Samsonite's Dream Rider är väskan som gör resan till ett ännu större äventyr för de små. Dream Rider har skapats för att barnen ska hålla sig sysselsatta så att föräldrarna kan få lite mer avkoppling på resan. Resväskan är både rolig och praktisk då barnen kan använda resväskan som en åkleksak. Tillverkad i starkt och sitt-tåligt material (100% polypropylen) med fyra robusta hjul gör det till en dröm för de små att åka på sina resväskor. Finns i mängder av spännande mönster och färger. Väskan kommer alltid med topphandtag, löstagbar axelrem och smart interiör med packningsband.

Varumärke

Samsonite är det första man tänker på när man hör ordet resväskor. Detta är ingen slump då Samsonite är världens största och mest innovativa resväsktillverkare. Väskmärket har fått sitt goda omdöme genom att alltid ha levererat resväskor av högsta kvalitet och varit först i branschen med att veta vad morgondagens resenärer vill ha sedan starten 1910.

Kundrecensioner
Väldigt söt , kanske lite för liten men duger bra för barn

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng