08-6425990

Vardagar 10-15

Rea Resväskor

När vi har rea på resväskor är det här som du hittar våra hetaste kampanjer och erbjudanden. Vi har alltid olika sorters resväskor och tillbehör till nedsatt pris, så håll utkik efter dina favoriter. Shoppa resväskor från populära och exklusiva varumärken till riktiga fyndpriser!

Sortera Filtrera

REA PÅ STORA RESVÄSKOR OCH VÄSKSET

Stora resväskor och hela väskset är vanligtvis de som kostar mest i inköp. Så när vi har rea på stora resväskor är det smart att slå till! Vårt rea-utbud är mycket stort vilket gör att du har många modeller, storlekar och stilar att välja på. Du finner stora resväskor på hjul med teleskophandtag, så väl som hela väskset med flera storlekar på resväskor. Det finns olika material, färger och både mjuka samt hårda resväskor på rea.

  • Stora resväskor
  • Resväskset
  • Stort urval av färger, material och modeller
  • Välkända och exklusiva märken
  • Välutrustade med smarta funktioner och tillbehör

REA PÅ SMÅ OCH MELLANSTORA RESVÄSKOR

Oftast behöver man dock inte de allra största modellerna på resväskor. Små och mellanstora modeller är de storlekar de flesta reser med oftast. Antingen som komplement till de större resväskorna, i form av exempelvis en kabinväska, eller som enda väska då man åker bort över helgen eller högtiderna. 

I vår rea av resväskor finner du alltid erbjudanden och kampanjer på mellanstora och små resväskor. Det finns flera olika modeller, storlekar och märken, så att du enkelt kan hitta något som passar dig och dina behov. 

REA PÅ VÄSKOR I VARDAGEN

Självklart behöver vi även väskor i vardagen och på vår rea med resväskor finns även nättare varianter. Ryggsäckar, barnväskor, shoppingvagnar, datorväskor och tillbehör – det är några exempel på sådant som kan dyka upp på vår rea-sida med kvalitativa väskor till fyndpriser. 

VÅRT UTBUD AV RESVÄSKOR

Vi har ett generöst och varierat sortiment av resväskor. Vilket gör att vi gärna erbjuder rea på utvalda resväskor då och då. När man kan spara en slant blir köpet lättare och många gånger kan man unna sig en modell som man annars kanske inte skulle ha råd med. Ett snyggt väskset är också en uppskattad gåva. 

Använd dig av vårt filter för att sortera bland alla våra fina erbjudanden, så hittar du lättare rätt resväska för dig!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng