08-642 59 90

Alla dagar mellan 09-22

  •  Fri frakt & Fria returer
  •  Snabb Leverans
  •  30 dagars öppet köp
  •  Få först. Betala Sen.

ALLTID HOS RESVÄSKOR.SE

 

 Fri Frakt & Fria Returer

När du handlar hos oss på resväskor.se ingår alltid frakten, oavsett orderns storlek. Vi tycker att e-handel ska vara lika självklar som fysisk detaljhandel och tar därför aldrig extra betalt för frakten. Är du inte nöjd med ditt köp så ska det även vara lätt att returnera. Därför erbjuder vi alltid fria returer för alla produkter.

 

 Snabba Leveranser

Vi jobbar extremt hårt för att alla varor ska skickas så snabbt som möjligt och har därför dedikerade resurser för att vi skall kunna hantera alla ordrar dagligen oavsett volym. Bor du i Stockholms innerstad och behöver din resväska snabbt inför en stundande resa levererar vi kostnadsfritt till din dörr mellan kl 18-21. För att få denna service ber vi att ni skickar ett meddelande i kassan samt skickar ett mail till info@resvaskor.se

 

 Prisgaranti

Med vår prisgaranti vet du som kund att du alltid handlar till markandens lägsta priser hos oss på resväskor.se. Skulle du hitta en av våra produkter i en annan svensk butik (fysisk som e-handel) förbinder vi oss att ersätta dig med mellanskillnaden. Maila info@resvaskor.se e-handelns adress eller företagets organisationsnummer och kom ihåg att produkten måste vara beställningsbar för att prisgarantin ska gälla. 

 

 30 Dagars Öppet Köp

Önskar du returnera dina varor så gör du det enkelt och fraktfritt inom 30 dagar. Viktigt att det du köpt är oanvänt. 

 

 Personlig Kundservice

Är man osäker inför sitt köp kan det vara klokt att rådfråga en expert. Därför har vår kundservice öppen alla dagar fram till kl 22.00.

 

 Köp Nu & Betala Senare 

Med vår betalningspartner Klarna kan du enkelt välja hur du vill betala för din order. Betala direkt, på faktura eller delbetala. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
  •  Fri frakt
  •  Prisgaranti
  •  Få först. betala sen.