08-642 59 90

Alla dagar mellan 09-22

  •  Fri frakt & Fria returer
  •  Snabb Leverans
  •  Prisgaranti
  •  30 dagars öppet köp
  •  Personlig Kundservice

Hård Resväska

När du är på resande fot är det viktigt att dina värdesaker är skyddade mot obehöriga och de stötar som är ofrånkomliga under resans gång. För dig som vet att du reser med stötkänslig packning är därför en hård resväska att föredra. Hos Resväskor.se hittar du ett stort utbud av hårda resväskor från flertalet kända varumärken och i mängder av färger och designer. Gemensamt för alla är att vi på Resväskor.se noggrant har valt ut de varumärken och modeller vi anser har de viktigaste egenskaperna en modern resenär efterfrågar.

Lättheten i en hård resväska är avgörande i dagens reseklimat där övervikt ofta innebär dyra avgifter. Därför försöker vi att alltid ha ett stort utbud av så lätta resväskor som möjligt. Av våra lätta hårda resväskor finns det dock en modell som sticker ut, nämligen Antler Atom.

Denna resväska är verkligen lätt som en fjäder samtidigt som den är extremt stöttålig. Läs mer om Antler Atom här.

Långa garantier tyder ofta på kvalitet, ju längre garantier ju högre kvalitet. Detta då varumärket känner sig säkra på sin resväskas tålighet. Vårt varumärke Epic har flertalet resväskor med långa och heltäckande garantier. Garantier som i vissa fall till och med täcker skador från tredje part som till exempel orsakas av flygbolagen. Läs mer om dessa här.

En resväskas design är naturligtvis en subjektiv upplevelse men det finns såklart de väskor som rent designmässigt tilltalar fler än andra. Resväskor.se försöker alltid ha ett sortiment som erbjuder något för alla. Vi kan dock se tydliga trender i vilka färger och former som är populära hos våra kunder. En av våra mest populära designer kommer från det tyska varumärket Titan var resväskor kännetecknas av stilrenhet och tysk precision. Läs mer om Titan och deras resväskor här.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
  •  Fri frakt & retur
  •  Snabb Leverans
  •  Prisgaranti