• Gratis frakt och returer
  • Alltid Blixtsnabba Leveranser
  • Köp nu betala sen

08-6425990

Vardagar 10-22

Mjuk resväska

Mjuka resväskor är för den resenär som värdesätter lätthet och flexibilitet när den befinner sig på resande fot. Om du vet att du kommer ha en stor packning eller att du kommer vilja ta med dig inköp från destinationen hem är en mjuk resväska ett bra val. Hos Resväskor.se har vi noggrant valt ut de varumärken och modeller vi anser tillverkar bäst mjuka resväskorna till rimliga priser. Utöver ett sortiment med mjuka resväskor som är prisvärda och lätta har vi valt att fokusera på ta in väskor som kombinerar kvalitet och design på ett tilltalande sätt.

Lättheten som vi nämnt är en av huvudanledningarna till att mjuka resväskor är omåttligt populära. Av alla mjuka resväskor vi har är Epic Quantum den modellen som väger lättast och därför är en av våra bästsäljare. Mer om Epic Quantum hittar du här.

Flexibilitet är ett annat ord många förknippar med mjuka resväskor. Att man ofta kan klämma in det där sista plagget vid behov. För att ytterligare förenkla detta har flertalet av våra resväskor expandering som en funktionalitet. Det betyder att du kan göra din mjuka resväska större vid behov. En populär resväska som har denna funktionalitet är Epic Discovery 4K, läs mer här.

Kvalitet och design är alltid viktigt när du skall ut och upptäcka världen. Ett välkänt svensk varumärke som alltid strävar efter att ligga i framkant inom dessa områden är Thule. De har under de senaste åren fokuserat på att ta fram ett brett sortiment av mjuka resväskor där de använder sig av sin gedigna erfarenhet inom transportteknologi under framtagningsprocessen. Deras senaste serie Subterra är fullpackad med smart funktionalitet som den moderne resenären efterfrågar utan att kompromissa med den stilrena skandinaviska designen. Mer om Thule och deras fantastiska produkter läser du här.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Fortsätt handlaTill kassan
Stäng