08-642 59 90
Ring oss alla dagar 09-22

  •  Fri frakt & Fria returer
  •  Snabb Leverans
  •  Prisgaranti
  •  30 dagars öppet köp
  •  Personlig Kundservice

Vilka är vi och varför ska ni köpa en resväska av just oss?

Resväskor.se startade med ambitionen att erbjuda marknadens mest noggrant utvalda sortiment för den medvetne resenären. Vi jobbar fortsatt med att bredda sortimentet men är idag trygga med att varje resväska vi säljer är något vi kan stå bakom. Idén föddes när vi själva, som är (läs var, idag packar vi nästan bara ordrar) frekventa resenärer och letade efter resväskor och accessoarer online som skulle möta våra behov. Vi kom fram till att det inte fanns en miljö där rätt utbud kombinerades med hög användarvänlighet. Ofta var det svårt att förstå vilken produkt som passade just våra behov då resväskorna var otydligt presenterade och i vissa fall svåra att hitta. Detta i kombination med att utbuden var spretiga gjorde att vi lämnade mer förvirrade än kloka.

Vi skickar nästa alla våra produkter från vårt lager i Stockholm där vi själva packar. Att sköta vår egen logistik är en nödvändighet då vi med säkerhet vet att rätt resväska skickas till rätt kund inom den lovade tiden.

Vårt motto är 100% kundnöjdhet och det är något vi dagligen jobbar hårt för. Vi svarar på mail nästan dygnet runt och ser till att våra kunder alltid blir nöjda då vi tror att nöjda kunder är den enda långsiktiga strategin för att bli Sveriges största e-handel för resväskor.

Vi har en prisgaranti som innebär att om du som kund hittar samma resväska billigare hos någon av våra svenska konkurrenter så ersätter vi mellanskillnaden direkt. Man ska aldrig betala för mycket hos oss, tvärtom, ofta har vi de bästa priserna!

Vi hjälper gärna till att besvara frågor om våra produkter, ring eller maila oss på 08-6425990 öppet mån-tors 09-22. Fre 09-17. 

Epost: info@resvaskor.se 

Mattias & Petter

Resväskor.se

Nordic Nomads AB 

Org.nr 559119-1225 
Momsregistreringsnummer 
SE559119122501 

Box 24012, 104 50 Stockholm 

 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
  •  Fri frakt & retur
  •  Snabb Leverans
  •  Prisgaranti