08-642 59 90

Alla dagar mellan 09-22

  •  Fri frakt & Fria returer
  •  Snabb Leverans
  •  Hemleverans 49kr
  •  30 dagars öppet köp
  •  Få först. Betala Sen.

VILKA ÄR VI OCH VARFÖR HANDLA HOS RESVÄSKOR.SE?

Vi på Resväskor.se har som ambition att erbjuda den medvetne resenären marknadens bästa produkter till lägst pris, med blixtsnabba leveranser, fri frakt & fria returer och alltid med personlig och engagerad kundservice.

Som kund kan du alltid känna dig trygg med att varje produkt på Resväskor.se har genomgått tuffa kvalitetskrav och klarar av de påfrestningar dagens resande innebär.

Då varje resenär och resas behov är unikt fokuserar vi genomgående på att det ska vara enkelt och tydligt när du handlar på Resväskor.se. Detta för att du enkelt ska hitta de produkter som passar just dina behov.

Om något trots allt skulle vara oklart innan, under eller efter ditt köp kan ni alltid konsultera vår engagerade och kunniga kundtjänst på 08-642 59 90 eller via info@resvaskor.se. Vi finns där för dig genom hela köpprocessen och är tillgängliga varje dag mellan 09.00 - 22.00. Som renodlad e-handlare förstår vi att personlig och dedikerad kundtjänst är fundamental för att vinna kunders fulla förtroende.

När du lagt din beställning hos oss kan du vara trygg med att vår högsta prioritet är att du ska få dina varor levererade blixtsnabbt. Därför lagerhåller vi alla våra produkter och skickar dagligen måndag till fredag. Detta betyder att du som kund oftast har din beställning inom 1-2 arbetsdagar. Detta är ett erbjudande vi känner oss extra stolta över då många konkurrenter har betydligt längre leveranstider.

Slutligen har vi en prisgaranti som innebär att om du som kund hittar samma resväska billigare hos någon av våra svenska konkurrenter ersätter vi mellanskillnaden direkt. Som kund hos Resväskor.se behöver du aldrig kompromissa utan kan alltid känna dig trygg med att man får kvalitetsprodukter till marknadens bästa pris, blixtsnabba leveranser, fri frakt & fria returer och alltid med personlig och engagerad kundservice.

Trevlig Resa!

Nordic Nomads AB
Org.nr: 559119-1225
Momsregistreringsnummer: SE559119122501
Box 24012, 104 50 Stockholm

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
  •  Fri frakt
  •  Hemleverans 49kr
  •  Få först betala sen