• Fri Frakt & Retur
  • 1-2 Dagars Leveranstid
  • Experter på Resväskor

08-6425990

Vardagar 10-22

Resväska med hjul 

En resväska med hjul förenklar resan enormt och gör det enklare för resenären att packa tungt. Resväskor har oftast två eller fyra hjul. Historiskt sett har resväskor med två hjul dominerat marknaden men i takt med att resenärer ofta vill kunna packa extra tungt utan att göra avkall på flexibiliteten har efterfrågan på resväskor med fyra hjul ökat. En väska med den typen av konstruktion gör det enkelt att manövrera väskan på ett stabilt och tillförlitligt sätt oavsett situation. Ofta uppskattar även resenären den avlastningsyta en resväska på fyra hjul erbjuder samtidigt som det är enkelt att manövrera väskan utan att behöva luta den och riskera att handväskan ovanpå ramlar av.

En väska med två hjul som tidigare var standard fyller fortfarande många syften under resans gång. Ofta är konstruktionen ännu stabilare och den rullar något tystare än väskor på fyra hjul. Utöver detta är det många som föredrar designen en resväska på två hjul tillåter.

Oavsett om du väljer en resväska på två eller fyra hjul är Resväskor.se’s ambition att erbjuda marknadens mest noggranna utbud av resväskor på hjul.

Om du som resenär letar efter en stabil resväska med skandinavisk design och högkvalitativa materialval är sannolikheten hög att du finner något som faller i smaken i Thules fantastiska sortiment av resväskor. Deras tvåhjuliga Subterra tickar alla boxar den moderna resenären ställer. Mer om Thules produkter finner du här.

Om du istället är ute efter stabiliteten och manöverutrymmet en resväska på fyra hjul erbjuder erbjuder Resväskor.se ett enormt utbud varumärken, modeller, färger och storlekar.

Några av de mest populära resväskorna tillverkas av det svenska varumärket Epic vars bästsäljare du hittar här.

Slutligen om du inte vill kompromissa med vare sig vikt eller stabilitet erbjuder vi några av marknadens lättaste, mest stryktåliga och lättaste resväskor i form av Antlers bästsäljare Atom. Denna fantastiska lättviktare hittar du här.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Fortsätt handlaTill kassan
Stäng