08-6425990

Vardagar 10-15

Trygg E-handel

Vi på resväskor.se är en certifierad e-handelare. E-handel bygger på precis samma princip som traditionell postorder, skillnaden är att varorna uppvisas på en hemsida samt att köpeavtalet ingås direkt på hemsidan. Det finns idag massor av e-handlare som säljer varor & tjänster på Internet i Sverige och de flesta är seriösa. För att du skall känna dig trygg och att dina personuppgifter och andra känsliga uppgifter skyddas enligt svensk lag är det viktigt att du vet vem du lämnar uppgifterna till. Du kan också vara trygg med att vi kommer leverera varor inom avtalad tid och att du kommer kunna få hjälp efter köpet om något skulle vara fel.

Vad innebär det här för dig?

Certifieringen Trygg e-handels hjälper dig som konsument välja rätt e-handelare när du handlar så att du kan känna dig trygg och säker innan du köper din vara. Trygg e-handels målsättning är att det skall kännas lika tryggt och säkert att handla på Internet som i en vanlig fysisk butik. När du handlar från ett företag som har certifieringen Trygg e-handel så innebär det att företaget genom ett avtal förbundit sig att följa en rad krav. Endast seriösa e-handels företag har rätten att bära certifieringen Trygg e-handel. Trygg e-handels krav är utformade för att du som konsument skall känna till dina rättigheter när du handlar på internet. Bland annat ställs krav på att företaget skall vara tydlig med sin identitet, ha säkra rutiner för hantering av personuppgifter, använda säkra betalningslösningar samt ha en stabil ekonomi.

Säkerhet

Trygg E-handel kontrollerar att kraven följs av de certifierade företagen genom kreditkontroller, provköp samt utredningar vid misstanke om brister. För att ge dig en extra trygghet tar Trygg e-handel emot klagomål från dig som konsument. Om du klagar på ett företag som har certifieringen Trygg e-handel och det visar sig att företaget handlat felaktigt/i strid med kraven som ställs får företaget en "prick" i vårt register. Vid allvarliga brister kan certifieringen återkallas med omedelbar verkan. Detta gör att du som konsument kan känna dig säker på att endast seriösa företag bär Trygg e-handel symbolen.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng