08-6425990

Vardagar 10-15

Kabinväska(238 Produkter)

Med en nätt och praktisk kabinväska slipper du checka in din packning. Här hittar du små resväskor som rymmer det du behöver för en kortare resa. Perfekt för resor 1-3 dagar.

Sortera efter Filtrera

Kabinväska

Här finner ni vårt kompletta utbud av kabinväskor. När resan inte kräver lika mycket packning, och det känns smidigast att använda en kabinväska, finner du hos oss ett noggrant utvalt sortiment av våra favoriter som gör att din resa blir så bekväm som möjligt. Filtrera enkelt fram de varor du är intresserad av. Kabinväskan som du själv ansvarar för genom hela resan kräver hög kvalitet och funktion. Vi har noggrant valt ut ett sortiment av kabinväskor i olika modeller, material och utföranden.  Om kabinväskan ska medtas som handbagage när du reser med flyg har vi kontrollerat vilka mått som gäller för respektive flygbolag. Nu kan du istället fokusera på vilka övriga funktioner som du vill att just din väska ska ha. Känns det bekvämt med två eller fyra hjul? Föredrar du en hård eller mjuk väska? Kanske kräver jobbresan ett ytterfack för datorn eller en mellanvägg för väl stuvad packning?

Alla våra kabinväskor är utrustade med TSA-lås och står upp mot kraven som den mest krävande resenären kan tänkas ställa. Vi har tåliga och lätta kabinväskor som man kan köpa i set med samma design som både den mellanstora och den stora resväskan. Köper du ett set har du redan garderat dig för framtiden och behoven som kan uppstå inför kommande resor. Välj mellan kabinväskor i olika färger, former och priser hos oss på resväskor.se Ska du ut och resa och söker efter en bra och hållbar kabinväska? Hos oss finner du ett noga utvalt sortiment av kabinväskor i olika storlekar och material för att ditt val ska bli enklare och mer självklart.

Skall man välja en mjuk eller hård kabinväska?

Om man sällan reser med ömtåliga föremål så är en mjuk kabinväska att föredra då den ofta är lättare. Reser man mestadels med flygplan så kan en hård kabinväska vara bra om det är fullt i kabinen och den måste packas i flygplanets lastutrymme.

Vad är skillnaden på en dyr och billig kabinväska?

Det finns självklart ett brett spann av priser inom kabinväskor. Ofta är det materialet och vikten som gör att priset skiljer sig. Lätta kabinväskor är generellt sätt producerade av lättare material och de är helt enkelt dyrare. Komponenter som TSA-lås och dubbelhjul kan också vara variabler som gör att kabinväskorna kostar annorlunda.

Hur fungerar garantier på kabinväskor?

Kabinväskans garanti är en faktor som skall vägas in när man köper en kabinväska. Lång garanti betyder att tillverkaren är trygg med sin produkt och kvalitet. På varje produktkort står garantin utskriven, så tips är att titta där för att få ytterligare förståelse för vilken kabinväska som passar.  

Vi hjälper dig gärna på vägen!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng