08-6425990

Vardagar 10-15

  • American Tourister Bon Air - Kabinväska Svart
  • American Tourister Bon Air - Kabinväska Svart_1
  • American Tourister Bon Air - Kabinväska Svart_2
  • American Tourister Bon Air - Kabinväska Svart_3
  • American Tourister Bon Air - Kabinväska Svart_4
4.5(15st)

American Tourister Bon Air

Kabinväska Svart

BON AIR är American Touristers storsäljare och kanske Sveriges mest sålda resväska. Med dess starka färger så känner du snabbt igen din väska på bagagebandet. Denna serie resväska är gjord av starkt polypropylen och har enkelt rullande 360° hjul. Andra funktioner som denna väska har är: Adressetikett, Ställbart draghandtag, Elastiska kryssband TSA-lås med låsbara dragkedjor. Mycket resväska för pengarna!Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

BON AIR är American Touristers storsäljare och kanske Sveriges mest sålda resväska. Med dess starka färger så känner du snabbt igen din väska på bagagebandet. Denna serie resväska är gjord av starkt polypropylen och har enkelt rullande 360° hjul. Andra funktioner som denna väska har är: Adressetikett, Ställbart draghandtag, Elastiska kryssband TSA-lås med låsbara dragkedjor. Mycket resväska för pengarna!

Varumärke

American Tourister är världens näst största tillverkare av resväskor och finns idag i mer än 90 länder. Väskmärket startades 1933 och har ett välförtjänt renommé världen över. Miljoner nöjda resenärer använder dagligen American Tourister för att göra sin resa bekymmersfri. Du har ett stort sortiment av högkvalitativa, roliga och färglada resväskor till rimligt pris att välja ifrån.

Produktbetyg
Verifierad Köpare
Jättesnygg! Inte hunnit använda ännu men än så länge så nöjd. Prisvärd
Köpet funkade bra!
Mycket snabb leverans.
Väskan motsvarar förväntningarna. Jag är helnöjd.
Vet inte om den är bra för har inte fått den ännu. Så kan inte sätta ett ärligt betyg så det blir tre stjärnor. Ni borde inte skicka ut en undersökning innan ni vet att varorna har kommit fram.
Snabb o pålitlig leverans
Klockren!
Verifierad Köpare
Super bra service, fick väskan levererad hem samma dag!
Snabb frakt, jättefin väska!
Jag var nöjd med den snabba leveransen. Produkten verkar vara som beskriven.
Verifierad Köpare
Verifierad Köpare

Kundrecensioner

4.8/5 från 13862 recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng