08-6425990

Vardagar 10-15

4.5(4st)

Epic Discovery Ultra 4X

Kabinväska Blå

Epic DiscoveryULTRA är en av våra mest populära mjuka resväskor. Tack vare att den är utrustad med ett Epic's airFRAME-chassi är den extremt lätt.  den tredje och senast uppdaterade versionen av vår mest populära serie i mjukt material. Tillsammans med materialvalen och chassit kombineras lätthet och styrka föredömligt. Hjulen är förstärkta och lättrullade för maximal resekomfort. Alla hörn är förstärkta för att klara långvarigt slitage. Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Epic DiscoveryULTRA är en av våra mest populära mjuka resväskor. Tack vare att den är utrustad med ett Epic's airFRAME-chassi är den extremt lätt.  den tredje och senast uppdaterade versionen av vår mest populära serie i mjukt material. Tillsammans med materialvalen och chassit kombineras lätthet och styrka föredömligt. Hjulen är förstärkta och lättrullade för maximal resekomfort. Alla hörn är förstärkta för att klara långvarigt slitage. 

Varumärke

Det globala varumärket Epic grundat i Sverige 2004 har resväskor som är kända för sin höga kvalitet, innovativa och skandinaviska design samt hållbara produktion. Lika episkt bra som din resa ska bli ska du känna med en resväska från Epic. Alla resväskor är hårt testade för att kunna hålla en hög kvalitet.

Produktbetyg
Verifierad Köpare
Det är precis den väskan jag letat efter, men som har varit slut överallt. Fick fantastisk hjälp i chatten, fick hjälp hela vägen fram till betalning, super!! Väskan kom till mig inom ett dygn, fantastisk
Finns en äldre modell sedan tidigare i familjen suverän kvalitet.Nu behövde vi en till därför denna modell.
Verifierad Köpare
Liten, bekväm. Bra för pengarna.

Kundrecensioner

4.8/5 från 13861 recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng