08-6425990

Vardagar 10-15

  • Epic HDX Hexacore - Kabinväska Svart
  • Epic HDX Hexacore - Kabinväska Svart
  • Epic HDX Hexacore - Kabinväska Svart
  • Epic HDX Hexacore - Kabinväska Svart
5(4st)

Epic HDX Hexacore

Kabinväska Svart

EPIC HDX HEXACORE tillverkas av samma polykarbonat som används i flygindustrin och i tillverkningen av skottsäkert glas. Detta ligger till grund för dess lätthet och förmåga att absorbera yttre påfrestningar. Väskan är även konstruerad på ett sätt som gör det enkelt att byta ut delar för att öka livslängden ytterligare vid behov. Utöver detta är den utrustad med TSA lås och fyra dubbelhjul för bättre prestanda.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

EPIC HDX HEXACORE tillverkas av samma polykarbonat som används i flygindustrin och i tillverkningen av skottsäkert glas. Detta ligger till grund för dess lätthet och förmåga att absorbera yttre påfrestningar. Väskan är även konstruerad på ett sätt som gör det enkelt att byta ut delar för att öka livslängden ytterligare vid behov. Utöver detta är den utrustad med TSA lås och fyra dubbelhjul för bättre prestanda.

Varumärke

Det globala varumärket Epic grundat i Sverige 2004 har resväskor som är kända för sin höga kvalitet, innovativa och skandinaviska design samt hållbara produktion. Lika episkt bra som din resa ska bli ska du känna med en resväska från Epic. Alla resväskor är hårt testade för att kunna hålla en hög kvalitet.

Produktbetyg
Verifierad Köpare
Prisvärd
Vi har bara använt kabinväskan en gång, men tyckte den var väldigt bra! Lättrullad och praktisk på alla sätt.
Jättenöjd! Fin och funktionell.

Kundrecensioner

4.8/5 från 12574 recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng