08-642 59 90

Alla dagar mellan 09-22

  •  Fri frakt & Fria returer
  •  Snabb Leverans
  •  Prisgaranti
  •  30 dagars öppet köp
  •  Personlig Kundservice

Mellanstor Resväska

En resa är något att se fram emot, men att packa inför resan blir för många bara ett stressmoment. Vi finns här för dig för att göra packningen lite lättare. Filtrera enkelt fram de mellanstora resväskor du är intresserad av. 

När kabinväskan inte riktigt räcker till, men den större resväskan känns lite för stor för dina behov under kommande resa har vi samlat våra favoriter av mellanstora väskor. Filtrera enkelt fram de varor du är intresserad av. För att underlätta för dig har vi finkammat marknaden, och noggrant valt ut ett kvalitetssäkert sortiment av mellanstora resväskor som rymmer gapet mellan litet och stort, för att du ska få en så bekväm resa som möjligt. 

Med en mellanstor resväska slipper du onödigt mycket, eller kanske alldeles för lite bagage. Oavsett om du reser över helgen eller är borta i en vecka, som par eller på tu man hand, är det viktigt att väskan möter just dina behov och krav. Vårt sortiment rymmer bland annat några av marknadens lättaste och mest slitstarka resväskor. Självklart finns det både mjuka och hårda väskor att välja mellan, och i flera fina färger. Vi har valt ut väskor i flera olika modeller och färger för att vara säkra på att du ska kunna hitta en väska för just dig, och för att du ska kunna resa med stil. Hitta din favorit här.

Vi har tåliga och lätta mellanstora resväskor som man kan köpa i set med samma design som både kabinväskan och den stora resväskan. Köper du ett sätt har du redan garderat dig för framtiden och behoven som kan uppstå, det blir också enklare att hitta väskan på bagagebandet när du har dina väskor som passar ihop med dig. Dessa set packar även i varandra, så vill man förvara dessa effektivt så ryms kabinväskan i den mellanstora och den mellanstora i den stora resväskan.

Vi ser fram emot att få hjälpa just dig på vägen! 

Läs mer
Filtrera sökning

Sortera efter:

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
  •  Fri frakt & retur
  •  Snabb Leverans
  •  Prisgaranti