08-6425990

Vardagar 10-15

  • American Tourister Bon Air - Mellanstor Svart
  • American Tourister Bon Air - Mellanstor Svart_1
  • American Tourister Bon Air - Mellanstor Svart_2
  • American Tourister Bon Air - Mellanstor Svart_3
  • American Tourister Bon Air - Mellanstor Svart_4
4.7(9 omdömen)

American Tourister Bon Air

Mellanstor Svart

BON AIR är American Touristers storsäljare och kanske Sveriges mest sålda resväska. Med dess starka färger så känner du snabbt igen din väska på bagagebandet. Denna serie resväska är gjord av starkt polypropylen och har enkelt rullande 360° hjul. Andra funktioner som denna väska har är: Adressetikett, Ställbart draghandtag, Elastiska kryssband TSA-lås med låsbara dragkedjor. Mycket resväska för pengarna!Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

BON AIR är American Touristers storsäljare och kanske Sveriges mest sålda resväska. Med dess starka färger så känner du snabbt igen din väska på bagagebandet. Denna serie resväska är gjord av starkt polypropylen och har enkelt rullande 360° hjul. Andra funktioner som denna väska har är: Adressetikett, Ställbart draghandtag, Elastiska kryssband TSA-lås med låsbara dragkedjor. Mycket resväska för pengarna!

Varumärke

American Tourister är världens näst största tillverkare av resväskor och finns idag i mer än 90 länder. Väskmärket startades 1933 och har ett välförtjänt renommé världen över. Miljoner nöjda resenärer använder dagligen American Tourister för att göra sin resa bekymmersfri. Du har ett stort sortiment av högkvalitativa, roliga och färglada resväskor till rimligt pris att välja ifrån.

Kundrecensioner
Verifierad Köpare
Supernöjd. Fraktfritt, snabb leverans, bra pris.
Snabb o pålitlig leverans
Mycket snabb leverans.
Verifierad Köpare
Perfekt mellanstor resväska
Stabil, men lätt. Bra med flera fack
Verifierad Köpare
Verifierad Köpare
Verifierad Köpare

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng