08-6425990

Vardagar 10-15

  • cavalet-delphi-mellan-beige
  • Cavalet Delphi 65cm - Mellanstor Beige
  • Cavalet Delphi 65cm - Mellanstor Beige
  • Cavalet Delphi 65cm - Mellanstor Beige
  • Cavalet Delphi 65cm - Mellanstor Beige
  • Cavalet Delphi 65cm - Mellanstor Beige
4.6(8st)

Cavalet Delphi 65cm

Mellanstor Beige

Cavalet Deplhi är en lätt och stark resväska tillverkad i polykarbonat med borstad metallstruktur. Med fyra tystgående dubbelhjul är den enkel att manövrera i alla miljöer. Snygg inredning med nätficka och spännband gör det enkelt att packa. Cavalet Delphi är väskan för dig som söker en tålig, lätt resväska med snygga och kvalitativa detaljer. Känns och ser dyrare ut än den är.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Cavalet Deplhi är en lätt och stark resväska tillverkad i polykarbonat med borstad metallstruktur. Med fyra tystgående dubbelhjul är den enkel att manövrera i alla miljöer. Snygg inredning med nätficka och spännband gör det enkelt att packa. Cavalet Delphi är väskan för dig som söker en tålig, lätt resväska med snygga och kvalitativa detaljer. Känns och ser dyrare ut än den är.

Varumärke

Cavalet startades i Sverige 1945 och har haft en fenomenal framgångssaga inom väskbranschen sedan dess. Varumärket har fått många och stora utmärkelser för sin innovativa design och sina funktionella lösningar. Idag är Cavalet ett ledande skandinaviskt väskmärke som garanterar sina kunder hög kvalitet och lång hållbarhet.

Produktbetyg
Så nöjd med min nya väska. den uppfyllde mina förväntningar!
Precis vad jag behövde 👍
Mindre än jag trodde då måtten var inkl hjulen. Blev för liten för mitt behov, men annars jättefin !!!
Jätte fin resväska, mycket nöjd. Enda minus är att låskodinstruktion är på engelska och dessutom på en liten lapp med pytte små bokstäver, svårt att läsa.
Verifierad Köpare

Kundrecensioner

4.8/5 från 13727 recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng