08-6425990

Vardagar 10-15

  • epic-quantum-mellan-guld
  • Epic Quantum - Mellanstor Guld
  • Epic Quantum - Mellanstor Guld
  • Epic Quantum - Mellanstor Guld
  • Epic Quantum - Mellanstor Guld
5(3st)

Epic Quantum

Mellanstor Guld

QUANTUM är Epic´s lättaste resväska på fyra hjul. Samtliga detaljer och material är så lätta som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Fullt optimerad ultraSLIM Cabin trolleyformat maximerar packvolymen samtidigt som den accepteras på praktiskt taget alla flyg och flygbolag inklusive lågprisflygbolag. Hjulsystemet på denna resväska är väldigt lätt, hållbart och tyst. SpaceBOOST Expander-funktionen ger extra förpackningsvolym för de mellanstora och stora väskorna i denna serie.  ​Alla resväskor är utrustade med ett fullt integrerat TSA-kombinationslås.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

QUANTUM är Epic´s lättaste resväska på fyra hjul. Samtliga detaljer och material är så lätta som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Fullt optimerad ultraSLIM Cabin trolleyformat maximerar packvolymen samtidigt som den accepteras på praktiskt taget alla flyg och flygbolag inklusive lågprisflygbolag. Hjulsystemet på denna resväska är väldigt lätt, hållbart och tyst. SpaceBOOST Expander-funktionen ger extra förpackningsvolym för de mellanstora och stora väskorna i denna serie.  ​Alla resväskor är utrustade med ett fullt integrerat TSA-kombinationslås.

Varumärke

Det globala varumärket Epic grundat i Sverige 2004 har resväskor som är kända för sin höga kvalitet, innovativa och skandinaviska design samt hållbara produktion. Lika episkt bra som din resa ska bli ska du känna med en resväska från Epic. Alla resväskor är hårt testade för att kunna hålla en hög kvalitet.

Produktbetyg
Perfekt storlek. Ultra lätt men ändå plats för mycket. Fin grej att man kan boosta väskan med några extra liter om det behövs.
Perfekt storlek, lite större än kabinväskan och lite mindre än vanlig mellanstorlek av resväska. Har letat länge efter denna storlek, svår att hitta.

Kundrecensioner

4.8/5 från 13266 recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng