08-6425990

Vardagar 10-15

Resetillbehör(271 Produkter)

Oavsett om du ska resa kort eller långt gör smarta resetillbehör resan både lättare, smidigare och säkrare. Allt från bagagetag, passfodral och bagagevåg – till nackkudde, paraply och småväskor. Vi har smidiga resetillbehör för alla stilar och resvägar.

 

Sortera efter Filtrera

Resetillbehör

 

SMARTA RESETILLBEHÖR FÖRE RESAN

Innan du ska iväg är det klokt att förbereda din packning på allra bästa sätt. Har du märkt upp ditt bagage så att du hittar det när du flyger? Med sådant som packpåsar, bagageremmar, reseflaskor och TSA-godkända hänglås utrustar du dig för en resa som blir krångelfri. Genom att tänka igenom både packning och resväg i förväg kan du eliminera eventuella problem som kan uppstå på vägen.

BEKVÄMA RESETILLBEHÖR UNDER RESAN

Väl på resan finns det flera bekväma resetillbehör som gör vägen angenämare. Packa sådant som biljetter, pass, visum och andra viktiga resehandlingar i en smidig och lättillgänglig mindre väska. Vi har varianter som är mer eller mindre utrustade så att din väska är anpassad för om du ska resa ensam eller om du ska ta hand om resehandlingar för hela familjen. 

FÖR VILA

De flesta vill kunna sova en stund på resan. Nackkudde och sovmask ger dig lugn och ro. Kombinera dessa med en tunn filt och öronproppar för en ultimat sömn även om du är på ett fullsatt tåg eller en krängande buss. 

FÖR UNDERHÅLLNING

Det kan bli många timmar på samma plats. Antingen vid byte mellan olika avgångar, eller för att själva resan är lång. Då är det viktigt att hitta på saker som får tiden att gå. Med små spel, bra musik eller en god bok kan tiden gå snabbare. Hos oss finner du både smidiga hörlurar, bordsspel och kortlekar. 

NÄR DET ÄR OBEKVÄMT

Saker händer lätt på resan. Något kan gå sönder, det kan bli väldigt varmt eller regnet öser ner när ni kommer fram. Det kan också vara så att du reser långt i arbetet och kan behöva resetillbehör som hjälper dig komma iordning snabbt och lätt. I vårt sortiment hittar du olika reparationskit, regnskydd, fläktar och laddare. Vi har också första hjälpen-kit, skoputs eller ett komplett manikyrset. Vad behöver du på din resa?

VÅRT STORA SORTIMENT MED RESETILLBEHÖR

Du finner allt du kan tänkas behöva på resan i vårt stora sortiment. Känns det svårt att hitta kan du filtrera på det du söker för en tydligare översikt. Om du saknar ett resetillbehör eller är osäker på om något vi säljer fungerar med din resväska så kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng