08-6425990

Vardagar 10-15

Necessär(59 Produkter)

En necessär organiserar dina toalettartiklar och är i princip oumbärlig om du ska ut och resa. En bra necessär skyddar dina tillhörigheter så att du inte behöver oroa dig för att något ska gå sönder. Vi har dem i många olika storlekar för att du ska hitta en som passar oavsett om du ska vara borta länge eller bara över natten. Vi har också necessärer designade för att passa barn!

Sortera efter Filtrera

Necessär

 

OLIKA STORLEKAR PÅ NECESSÄRER

En necessär med många fack är ett smart val om du vill ha plats för smink och många produkter för hår och hud, och samtidigt enkelt kunna hitta det du behöver. Småprylar ska inte behöva hamna huller om buller i en bra necessär. Om du snarare reser med endast tandborste, tandkräm och en rakhyvel kan en nättare modell vara att föredra. En necessär rymmer ofta omkring sju liter men vi har även modeller som är betydligt större än så, eller lite mindre.

En stor modell kan passa när du ska checka in ditt bagage. Då är det extra viktigt att välja en tålig och tät necessär, ifall att något skulle läcka. Vanligt förekommande material är nylon eller konstläder. Packa gärna necessären mellan kläder så att exempelvis parfymflaskor ligger skyddat. Om du föredrar att ha din necessär i handbagaget så att du har koll på den har vi modeller som passar för det. Det är inte ovanligt att ha en lite större necessär för incheckat bagage och en liten och smidig necessär med det som man vill ha tillgång till under själva resan.

VÄLJ EN NECESSÄR MED SMARTA FUNKTIONER

I vårt sortiment hittar du necessärer för olika behov. Förutom att storleken skiljer dem åt kan de användas på olika sätt utifrån sina funktioner. Här är några att hålla utkik efter, om du tror att du behöver dem:

  • Krok som gör en necessär lätt att hänga upp i badrummet
  • Vaddering som gör den extra stöttålig
  • Särskilt fack med dragkedja för vätskor
  • Gjord i transparent material för snabba säkerhetskontroller
  • Möjlighet att fästa den på en kabinväska för snabb åtkomlighet

Läs våra produktbeskrivningar så kan du snabbt bilda dig en uppfattning om ifall en necessär har de egenskaper som du vill att den ska ha.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng