08-6425990

Vardagar 10-15

  • Samsonite Travel Accessories - Necessär Röd
  • Samsonite Travel Accessories - Necessär Röd
  • Samsonite Travel Accessories - Necessär Röd
4(1st)

Samsonite Travel Accessories

Necessär Röd

Samsonite Travel Accessories Necessär är en praktisk necessär att ta med sig på resan. Med flera fack och smart inredning kommer du kunna hålla ordning och reda på dina hygienartiklar. Det finns även en krok så att du kan hänga hela din necessär på väggen vilket gör att den inte tar någon plats i badrummet där du tydligt ser var dina prylar finns. Det kommer också med en vattentät avtagbar ficka.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Samsonite Travel Accessories Necessär är en praktisk necessär att ta med sig på resan. Med flera fack och smart inredning kommer du kunna hålla ordning och reda på dina hygienartiklar. Det finns även en krok så att du kan hänga hela din necessär på väggen vilket gör att den inte tar någon plats i badrummet där du tydligt ser var dina prylar finns. Det kommer också med en vattentät avtagbar ficka.

Varumärke

Samsonite är det första man tänker på när man hör ordet resväskor. Detta är ingen slump då Samsonite är världens största och mest innovativa resväsktillverkare. Väskmärket har fått sitt goda omdöme genom att alltid ha levererat resväskor av högsta kvalitet och varit först i branschen med att veta vad morgondagens resenärer vill ha sedan starten 1910.

Produktbetyg

Kundrecensioner

4.8/5 från 13861 recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng