08-6425990

Vardagar 10-15

  • Delsey Brochant 78cm - Stor Blå
  • Delsey Brochant 78cm - Stor Blå_1
  • Delsey Brochant 78cm - Stor Blå_2
  • Delsey Brochant 78cm - Stor Blå_3
  • Delsey Brochant 78cm - Stor Blå_4
  • Delsey Brochant 78cm - Stor Blå_5
  • Delsey Brochant 78cm - Stor Blå_6
  • Delsey Brochant 78cm - Stor Blå_7
5(1 omdömen)

Delsey Brochant 78cm

Stor Blå

Delsey Brochant's stora resväska är ultralätt, slitstark och praktisk. Med elegant design och massor av smarta fickor är detta den perfekt resväskan för långresan. Den smarta inre strukturen gör det enkelt att packa och hålla ordning under resans gång. Utöver detta är Delsey Brochant tillverkad i ett patenterat teflonmaterial som är lätt, starkt och fläckavvisande. Fyra hjul, TSA-lås och smarta fickor försäkrar dig om smidigt resande oavsett var du befinner dig. Med Delseys unika väldsgaranti kan du känna dig trygg i att oavsett var du befinner dig i världen kan du få hjälp med din väska av närmsta Delseyåterförsäljare. Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Delsey Brochant's stora resväska är ultralätt, slitstark och praktisk. Med elegant design och massor av smarta fickor är detta den perfekt resväskan för långresan. Den smarta inre strukturen gör det enkelt att packa och hålla ordning under resans gång. Utöver detta är Delsey Brochant tillverkad i ett patenterat teflonmaterial som är lätt, starkt och fläckavvisande. Fyra hjul, TSA-lås och smarta fickor försäkrar dig om smidigt resande oavsett var du befinner dig. Med Delseys unika väldsgaranti kan du känna dig trygg i att oavsett var du befinner dig i världen kan du få hjälp med din väska av närmsta Delseyåterförsäljare. 

Varumärke

Franska varumärket Delsey är världens näst största tillverkare av resväskor, alltid med smarta och innovativa funktioner samt med en elegant design. Premium varumärket har funnits sedan 1946 och har mer än 70 utmärkelser och patent. Med en resväska från Delsey kommer du att resa elegant och smidigt!

Kundrecensioner
Verifierad Köpare

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng