08-6425990

Vardagar 10-15

Hård Resväska(249 Produkter)

Det kan vara klokt att ta en liten stund till att tänka över vad man vill ha när man väljer resväska. En hård resväska kommer med vissa egenskaper som kan vara till fördel när du ska ut och resa.

En enkel poäng som man kanske inte tänker på är att det är lättare för tillverkaren att producera väskor med hårt skal i olika färger och mönster. Därför om man vill hitta väskan som passar sig själv finns det ett bredare utbud av utseende bland hårda resväskor.

När du sedan ska ut och resa i den vida världen har din resväska sitt egna äventyr. På flygplatsen kan väskan utsättas för vårdslös hantering där det hårda skalet skyddar bättre väskans innehåll. Den fasta formen hindrar klämning då väskor på flygplatsen kan packas på varandra. Det blir då lägre risk att vätskor kläms ut, elektronik går sönder eller att ömtåliga prylar går sönder. Tyvärr finns det också på flygplatsen oönskade tjuvar. Ett hårt skal gör det svårare för dem att skära upp väskan för att komma åt innehållet.

När du ska transporteras utomhus under resan kan snö eller vatten vara en faktor i valet av en hård resväska. Allt som är flytande har svårt att tränga sig in och komma åt din packning.

Majoriteten av alla hårda väskor är utrustade med fyra hjul som ger väskan högre stabilitet och absorberar stötar bättre. Om väskan däremot blir blöt förekommer det ingen lukt och torkning är enkelt.

När du äntligen har anlänt till din destination har du bättre möjlighet att sortera din packning. En hård resväska gör det möjligt att få två separerade stora utrymmen till att dela upp packningen och hålla den organiserad. 

Sortera efter Filtrera

Hård Resväska

Här hittar ni vårt kompletta utbud av hårda resväskor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng