08-6425990

Vardagar 10-15

Ryggsäck(285 Produkter)

Ryggsäcken är kroppens vän. En sidoväska, påse eller portfölj ger ojämn vikt som kan komma att skada på lång sikt. En ryggsäck fördelar jämnt ut vikten på axlarna och ryggen. De ryggsäckar som är utrustade med midjeband fördelar vikten ännu mer jämnt ut över kroppen. Ryggsäcken gör att du kan få med dig din packning med minsta besvär. När axlarna blir ömma finns det även ryggsäckar utrustade med hjul så du kan dra väskan efter dig och låta hjulen göra jobbet.

Sortera efter Filtrera

Ryggsäck

Det blir lätt att hålla sig organiserad med dagens smarta ryggsäckar. Många kommer med varierade stora fack formade för att kunna dela upp packningen. På senaste tiden har ryggsäckar utvecklats till att säkert kunna packa med laptops. Förr behövde man laptopväska som man fick bära i handen eller med ett axelband som ger ojämn tyngd på kroppen. Nu får du plats med en laptop samtidigt som du är skonsam mot kroppen. 

En ryggsäck gör dig smidigare under resan. Nu kan röra dig snabbare och lättare med händerna fria. Sortera biljett och pass i specifika fack så du slipper riva upp hela packningen när du behöver plocka fram dem. 

Använd ryggsäcken som ett perfekt handbagage då den passar perfekt för hatthyllan och den töjbara formen ger dig möjligt att få med så mycket som möjligt. Ifall din incheckade resväska skulle försvinna hjälper det oerhört om du har packat ned några nödvändigheter i ryggsäcken.

Ryggsäckar kommer i många olika färger och former. Hitta just den som passar dig. Från businessryggsäckar som passar affärsresan till lätta och hållbara vandringsryggsäckar. Det finns olika varianter till alla typer av resor.

Känn dig säker med Samsonite Securicpak. Med ren och stilig design kan ryggsäcken enbart öppnas mot ryggtavlan vilket gör det i stort sätt omöjligt att bli bestulen när väskan sitter på. För äventyraren är ryggsäcken det optimala för att ta sig runt kring utmanande terräng. Även i snö och regn skyddar ryggsäcken din elektroniska utrustning samt dina kläder från att bli blöta.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng