08-6425990

Vardagar 10-15

Datorryggsäck(181 Produkter)

Jämfört med en vanlig datorväska som inte kan bäras på ryggen har en datorryggsäck den fördelen att du alltid har båda händerna fria. Det innebär bland annat att du kan ha en datorryggsäck och en resväska i varje hand. Det är också mer ergonomiskt i längden att använda en datorväska i form av en ryggsäck. En datorryggsäck kan vara riktigt billig men vi har även mer avancerade modeller i riktigt påkostade material som du kommer att kunna använda i många år.

Sortera efter Filtrera

Datorryggsäck

 

MED EN DATORRYGGSÄCK ÄR DIN DATOR SÄKER

En datorryggsäck har, till skillnad från en vanlig ryggsäck, ett särskilt fack för din dator. Det ska vara vadderat så att du har stöttålig förvaring till din elektronik. En datorryggsäck gör det också svårare att stjäla en dator. De modeller vi säljer är i regel gjorda i ett vattenresistent material så att du inte ska behöva oroa dig för att din dator ska ta skada av ett lättare regn. 

En datorryggsäck skyddar även dig eftersom det inte blir samma snedfördelning som om du alltid bär en vanlig datorväska över ena axeln. Det är särskilt viktigt för dig som vanligtvis bär med dig din dator.

SÅ VÄLJER DU EN DATORRYGGSÄCK SOM PASSAR DIG

När du väljer datorryggsäck är det viktigt att den är lagom stor och har de fack och fickor som du behöver. Visst kan det vara bra med lite extra plats så att en datorryggsäck får fler användningsområden, men köp inte en variant som är mycket större än vad du behöver. En liten datorryggsäck kan du ha under sätet när du flyger, en större modell kan fungera som kabinväska och rymma allt du behöver ha med dig under en kortare resa. Har du en tung dator är det en fördel med en datorryggsäck som har midjeband som fördelar vikten extra bra.

VILKA FUNKTIONER BEHÖVER DU?

En datorryggsäck kan ha särskilda lösningar för förvaring av sladdar, för att undvika att de trasslar in sig i varandra. Den kan ha fickor för både en dator, dess batteri och en surfplatta. Den kan vara försedd med ett utdragbart teleskophandtag eller ha en rem, så att du även kan bära den över axeln. Om en datorryggsäck är försedd med sidofickor har du snabb åtkomst till din telefon och annat som du använder ofta. Läs våra produktbeskrivningar och välj en datorryggsäck som har de funktioner du värdesätter.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng