Samsonite

Samsonite resväska

Samsonite resväska

Samsonite är ett prisbelönt resväska-företag från USA, grundat 1910 av Jesse Schwayder. Med allt från ryggsäckar, kabinväskor, hårda och mjuka resväskor täcker Samsonite in det mesta inom reseaccessoarer. Samsonite har vunnit Trip Advisor’s Travellers Choice Awards 3 år i rad som bästa märke för resväskor. Märket är oerhört populärt på grund av deras innovativa, högkvalitativa och designsäkra produkter.

Samsonite är specialiserade på lätta och säkra väskor för att du som resenär ska känna att dina tillhörigheter är skyddade när du är ute och reser. Samsonite säljer sina väskor över hela världen och har verkligen blivit en global ledare för väskor. Vad du än letar efter när det kommer till resväskor så har Samsonite en passande väska för dig.

Samsonites väskor är praktiska och hållbara och efter andra världskriget när resande med flygplan verkligen tog fart, så var den amerikanska leverantören snabba med att ta fram serier som konsumenterna direkt fattade tycke för. Vilket är resultatet av att när man köper en väska från Samsonite så får man garantier direkt från fabriken, och skulle din Samsonite resväska mot förmodan gå sönder så finns servicecenter runt om i Sverige som lagar och byter ut de trasiga delarna.

Innan man köper en resväska av märket Samsonite ska man bestämma sig för vilken modell som passar bäst. De populäraste modellerna är Cosmolite, Spark och Lite som finns i flera olika färger och storlekar.