08-6425990

Vardagar 10-15

Shoppingvagn / Dramatenväska(118 Produkter)

Med en shoppingvagn blir all shopping lättare, smidigare och miljövänligare. Du slipper bära tunga kassar och sparar samtidigt på kroppen. Dessutom köper du färre plastpåsar vilket sparar på miljön! Dramatenväskan passar alla oavsett ålder – men är extra bra för den med mindre ork, den som bor i lägenhet eller den som inte har bil.

Sortera efter Filtrera

Shoppingvagn / Dramatenväska

 

OLIKA VARIANTER AV SHOPPINGVAGNAR

Det finns en mängd olika modeller av shoppingvagnar som är utrustade på olika sätt. I vårt sortiment hittar du inte bara olika fina färger och mönster, utan också en rad olika tillval som gör vagnen mer anpassad efter dig och din vardag.

TVÅ, FYRA ELLER SEX HJUL

Den vanligaste modellen är den med två hjul och ett stöd i framkant som dramatenväskan vilar mot när du inte drar den framåt. Det är det enklaste utförandet och det som också är vanligast.

Med fyra hjul blir möjligheterna lite fler då du inte längre är tvingad att dra din dramatenväska efter dig, utan nu även kan putta den framför dig. Det gör vagnen mer lättkörd och ofta mer ergonomisk.

Med sex hjul sitter hjulen som i en triangel för att kunna klättra uppför trappor. Ett utmärkt val för dig som bor i lägenhet eller på annat sätt ofta går i trappor och smidigt vill få med dig din shoppingvagn.

HÅRD ELLER MJUK VÄSKA

Med en mjuk väska går din shoppingvagn många gånger att fälla ihop så att den tar minimalt med plats. Vilket gör den lätt att packa in i bilen eller ställa undan hemma. Dessutom anpassar sig storleken mer efter innehållet.

Med en hård väska kan du förvisso inte fälla ihop den på samma sätt, men istället får du en insida som är helt skyddad och lättare att packa.

SÅ VÄLJER DU DIN NYA DRAMATENVÄSKA

Precis som med allt annat i livet ska såklart ditt val av shoppingvagn anpassas efter ditt liv och dina behov. Förutom val av antal hjul samt hård eller mjuk väska, så se över sådant som:

  • Ställbara handtag
  • Reflexer
  • Krokar för upphängning på exempelvis kundvagnen
  • Om väskan är vattentät eller inte
  • Hur många kilo den får lastas med
  • Om den har smarta fack och hur den stängs

VÅRT STORA SORTIMENT AV SHOPPINGVAGNAR

Här hos oss på Resväskor.se kan du köpa dramatenväska online från ett stort sortiment av olika modeller. Visste du att vi till exempel har en modell med inbyggt kylfack så att dina kylvaror håller sig kalla hela vägen hem till dörren? Våra modeller är ergonomiska men vi har de som är mer än andra. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp eller om du söker en specifik funktion eller modell.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng