08-6425990

Vardagar 10-15

  • Cavalet Dramaten - Shoppingvagn Blommig Grön
  • Cavalet Dramaten - Shoppingvagn Blommig Grön
4.3(6 omdömen)

Cavalet Dramaten

Shoppingvagn Blommig Grön

Cavalet Dramaten är en stabil och bra shoppingvagn i klassisk design. Denna shoppingvagn håller för alla årstider och är utrustad med en reflexrand så att man syns i mörkret. Utöver en stabil yta att packa i så har denna vagn en ytterficka som är lättillgänglig.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Cavalet Dramaten är en stabil och bra shoppingvagn i klassisk design. Denna shoppingvagn håller för alla årstider och är utrustad med en reflexrand så att man syns i mörkret. Utöver en stabil yta att packa i så har denna vagn en ytterficka som är lättillgänglig.

Varumärke

Cavalet startades i Sverige 1945 och har haft en fenomenal framgångssaga inom väskbranschen sedan dess. Varumärket har fått många och stora utmärkelser för sin innovativa design och sina funktionella lösningar. Idag är Cavalet ett ledande skandinaviskt väskmärke som garanterar sina kunder hög kvalitet och lång hållbarhet.

Kundrecensioner
Lätt och fin men endast ett kardborre and upptill gör att väskan säckar ihop. Håller det? Det borde varit en annan lösning
Hjulen gnisslar redan första användning annars helt perfekt.
Verifierad Köpare
ok
Super, rullar bra. Rymlig med många fickor. Snygg!
En klart prisvärd vagn!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng