08-6425990

Vardagar 10-15

  • Cavalet Dramaten - Shoppingvagn Blommig Rosa
  • Cavalet Dramaten - Shoppingvagn Blommig Rosa
4.9(7 omdömen)

Cavalet Dramaten

Shoppingvagn Blommig Rosa

Cavalet Dramaten är en stabil och bra shoppingvagn i klassisk design. Denna shoppingvagn håller för alla årstider och är utrsustad med en reflexrand så att man syns i mörkret. Utöver en stabil yta att packa i så har denna vagn en ytterficka som är lätttillgänglig.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Cavalet Dramaten är en stabil och bra shoppingvagn i klassisk design. Denna shoppingvagn håller för alla årstider och är utrsustad med en reflexrand så att man syns i mörkret. Utöver en stabil yta att packa i så har denna vagn en ytterficka som är lätttillgänglig.

Varumärke

Cavalet startades i Sverige 1945 och har haft en fenomenal framgångssaga inom väskbranschen sedan dess. Varumärket har fått många och stora utmärkelser för sin innovativa design och sina funktionella lösningar. Idag är Cavalet ett ledande skandinaviskt väskmärke som garanterar sina kunder hög kvalitet och lång hållbarhet.

Kundrecensioner
Har börjat gnissla i hjulen efter en veckas användning. Är lite svår att lyft när den är fullpackad - skulle behövt två lyfthandtag på sidorna och varit fäst bättre i underredet så att det följde med. Annars fungerar den jättebra! Lätt att packa och lätt att dra. Stora hjul gör den lättkörd.
Fin och stabil.
hel nöjd härlig vagn och färg.
jättebra vagn till bra pris
Stabil, bra och snygg. Jag är jättenöjd med mitt köp.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng