08-6425990

Vardagar 10-15

  • Cavalet Dramaten - Shoppingvagn Röd
  • Cavalet Dramaten - Shoppingvagn Röd
4.1(12st)

Cavalet Dramaten

Shoppingvagn Röd

Cavalet Dramaten är en stabil och bra shoppingvagn i klassisk design. Denna shoppingvagn håller för alla årstider och är utrsustad med en reflexrand så att man syns i mörkret. Utöver en stabil yta att packa i så har denna vagn en ytterficka som är lätttillgänglig.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Cavalet Dramaten är en stabil och bra shoppingvagn i klassisk design. Denna shoppingvagn håller för alla årstider och är utrsustad med en reflexrand så att man syns i mörkret. Utöver en stabil yta att packa i så har denna vagn en ytterficka som är lätttillgänglig.

Varumärke

Cavalet startades i Sverige 1945 och har haft en fenomenal framgångssaga inom väskbranschen sedan dess. Varumärket har fått många och stora utmärkelser för sin innovativa design och sina funktionella lösningar. Idag är Cavalet ett ledande skandinaviskt väskmärke som garanterar sina kunder hög kvalitet och lång hållbarhet.

Produktbetyg
Lite för kort i handtaget, dragkedjan till ytterfacket känns tunn o skör. Plasthjulen låter en del när man kör den.
Verifierad Köpare
Inte nöjd, och med tanke på att vi använt den ute kan vi inte lämna tillbaka den. Själva tygdelen sitter konstigt och osäkert i metalldelen. Inte värt pengarna.
Så fantastisk fin och bra shoppingvagn levererad ända fram till dörren vilken service
Stor och rymlig.
Snabb leverans
Bra, fast ibland lossnarett hjul när man drar vagnen. Men hittills har jag upptäckt det och enkelt kunna sätta på det igen. Behändigt med ett extrafack som man kan lägga något i. Tidigare har jag ibland behövt ta med ryggsäck för det
Den funkar jättebra, många fickor/fack, stora bra hjul etc
Lätt o stabil att köra. Mycket nöjd!
Produkten är perfekt, leverans super snabb 2 dagar, tack.
5
Hjulen stannar inte på plats om vagnen lyfts i sidled, till exempel in i en buss.

Kundrecensioner

4.8/5 från 12800 recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng