08-6425990

Vardagar 10-15

Stor Resväska(192 Produkter)

Packa allt och lite till - här hittar du massor av stora resväskor. Kanske letar du efter en färglad resekamrat som sticker ut på bagagebandet, eller något lätt som kan hjälpa dig undvika övervikt. Perfekt för resor längre än en 1 vecka.

Sortera efter Filtrera

Stor Resväska

Om du reser med flyg checkas den stora resväskan in och då är det viktigt att väskan har ett lås som kan öppnas av internationell tull, vilket vi sett till att alla våra stora resväskor har. Hela sortimentet av resväskor är utrustade med TSA-lås, så du får tillbaka din väska i behåll om den skulle bli föremål för kontroll under resan. 

Utöver det så ställer vi höga krav på funktion och hållbarhet. Självklart vill vi också vara säkra på att du hittar den färg och form som faller dig i smaken, därför har vi flera olika modeller och färger att välja mellan. Vi har tåliga och lätta stora resväskor som man kan köpa i set med samma design som både kabinväskan och den mellanstora resväskan. Köper du ett helt set är du redan garderad för framtiden, och de behov som kan uppstå inför en resa. Dessa set packar även i varandra, så vill man förvara dessa effektivt så ryms kabinväskan i den mellanstora, och den mellanstora i den stora resväskan. Hitta din favorit i vårt breda sortiment av stora resväskor.                    

Måtten på våra stora resväskor skiljer sig åt och det är därför viktigt att du noggrant funderar över vilken storlek som passar dig och din kommande resa bäst. Stora resväskor består av olika material där vissa väger mer än andra, på respektive väska hittar du vad just din väska väger om du planerar att packa tungt inför nästa flygning, eller står kanske shopping på rese-agendan och du vill vara säker på att få med dig köpen hem utan problem?

Har du några frågor hjälper vi dig gärna på vägen! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng