08-6425990

Vardagar 10-15

  • Epic Discovery Ultra 4X - Stor Svart
  • epic-discoveryultra4X-stor-svart
  • Epic Discovery Ultra 4X - Stor Svart
  • Epic Discovery Ultra 4X - Stor Svart
  • Epic Discovery Ultra 4X - Stor Svart
4.7(3st)

Epic Discovery Ultra 4X

Stor Svart

Epic DiscoveryULTRA är en av våra mest populära mjuka resväskor. Tack vare att den är utrustad med ett Epic's airFRAME-chassi är den extremt lätt.  den tredje och senast uppdaterade versionen av vår mest populära serie i mjukt material. Tillsammans med materialvalen och chassit kombineras lätthet och styrka föredömligt. Hjulen är förstärkta och lättrullade för maximal resekomfort. Alla hörn är förstärkta för att klara långvarigt slitage. De mellanstora och stora väskorna är expanderbara vilket gör det enkelt att kalibrera väskans storlek utifrån behov. Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Epic DiscoveryULTRA är en av våra mest populära mjuka resväskor. Tack vare att den är utrustad med ett Epic's airFRAME-chassi är den extremt lätt.  den tredje och senast uppdaterade versionen av vår mest populära serie i mjukt material. Tillsammans med materialvalen och chassit kombineras lätthet och styrka föredömligt. Hjulen är förstärkta och lättrullade för maximal resekomfort. Alla hörn är förstärkta för att klara långvarigt slitage. De mellanstora och stora väskorna är expanderbara vilket gör det enkelt att kalibrera väskans storlek utifrån behov. 

Varumärke

Det globala varumärket Epic grundat i Sverige 2004 har resväskor som är kända för sin höga kvalitet, innovativa och skandinaviska design samt hållbara produktion. Lika episkt bra som din resa ska bli ska du känna med en resväska från Epic. Alla resväskor är hårt testade för att kunna hålla en hög kvalitet.

Produktbetyg
Välgjort och har de detaljer jag vill ha. 4 lättrullade hjul, lås, expanderbar.
Blev faktiskt otroligt nöjd med väskan. Den var jätte fin och otroligt kompakt och lätt. Och er kundservice var jätte hjälpsam och trevlig 5/5 utan tvekan :)
Verifierad Köpare

Kundrecensioner

4.8/5 från 13727 recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng