08-6425990

Vardagar 10-15

  • Epic GTO 4.0 73cm - Stor Orange
  • epic-gto4-stor-orange
  • Epic GTO 4.0 73cm - Stor Orange
  • Epic GTO 4.0 73cm - Stor Orange
  • Epic GTO 4.0 73cm - Stor Orange
4.7(6st)

Epic GTO 4.0 73cm

Stor Orange

EPIC GTO 4.0 är en raffinerad, uppdaterad, och utvidgbar utveckling av den populära GTO Classic. Trots att GTO 4.0 är större än sin föregångare väger den mindre och den nya SpaceBOOST expanderaren hjälper dig att anpassa storleken på din väska för att olika resors behov på ett smidigt sätt. EPIC GTO 4.0 är också utrustad med EPIC´s 7 års Full Armour Warranty som även täcker skador orsakade av tredje part (flygbolag etc.) under 7 år.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

EPIC GTO 4.0 är en raffinerad, uppdaterad, och utvidgbar utveckling av den populära GTO Classic. Trots att GTO 4.0 är större än sin föregångare väger den mindre och den nya SpaceBOOST expanderaren hjälper dig att anpassa storleken på din väska för att olika resors behov på ett smidigt sätt. EPIC GTO 4.0 är också utrustad med EPIC´s 7 års Full Armour Warranty som även täcker skador orsakade av tredje part (flygbolag etc.) under 7 år.

Varumärke

Det globala varumärket Epic grundat i Sverige 2004 har resväskor som är kända för sin höga kvalitet, innovativa och skandinaviska design samt hållbara produktion. Lika episkt bra som din resa ska bli ska du känna med en resväska från Epic. Alla resväskor är hårt testade för att kunna hålla en hög kvalitet.

Produktbetyg
Stor utbud, snabba hantering och superbra och trevlig support
Lättrullad, bra lås och rymlig!
Verifierad Köpare
Stor och rejäl. Hjulen verkar stabila. Bra med 7 års garanti.
Verkar vara en bra väska.
Det borde följa med en beskrivning till låset! Hur man ställer in personlig kod.Inte helt enkelt om man inte haft ett liknande förut.Hittade det på nätet.

Kundrecensioner

4.8/5 från 13727 recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng