08-6425990

Vardagar 10-15

Extra Stor Resväska(30 Produkter)

Med en extra stor resväska har du tillräckligt med packutrymme för att kunna vara borta ganska länge. Rymmer en resväska mer än 120 liter kan den klassas som extra stor. En extra stor resväska kostar inte mer att checka in när du flyger än en mindre resväska, samtidigt som den ger dig extra marginaler. Med en extra stor resväska och en kabinväska bör du kunna vara borta i två eller tre veckor utan att behöva köpa kläder på resmålet.

Sortera efter Filtrera

Extra Stor Resväska

 

NÄR DU VILL FÅ PLATS MED ALLT

Om du ska vara borta länge, eller flytta utan att ta med dig ett helt flyttlass, är en extra stor resväska mycket bra att ha. Du får helt enkelt plats med mer packning och klarar dig kanske med en väska istället för flera mindre resväskor, som blir svårare att hantera. Om du vill ha så stor packvolym som möjligt för pengarna är det också bra att välja en extra stor resväska eftersom det blir billigare än att köpa flera mindre. Ibland kan en familj klara sig med en extra stor resväska istället för att var och en har sin egen. En extra stor resväska är också bra om du vill kunna skydda något ömtåligt, eftersom du får plats med mer packmaterial. Tänk bara på att inte packa så att packningen åker omkring inne väskan.

Var också medveten om att en fullpackad resväska med tilltagna dimensioner kan bli så tung att det blir svårt att till exempel lyfta den in och ur bilen. Den bör ha hjul av bra kvalitet för att du ska kunna dra den över plana underlag.

SÅ VÄLJER DU RÄTT EXTRA STOR RESVÄSKA 

För många är valet mellan olika modeller av en extra stor resväska en budgetfråga. Tänk dock på att du i regel får den kvalitet du betalar för. En väska av lite högre kvalitet har förutsättningar att hålla längre och kan därför bli billigare att äga. Om en extra stor resväska har lågt pris till följd av att den är gjord i sämre material är det en stor risk att hjulen eller dragkedjan lätt går sönder.

Vad en väska är gjord av för material är avgörande för priset. Ofta får man göra ett övervägande om ifall man vill ha en extra stor resväska som är så lätt som möjligt, då kan man välja en mjuk väska i nylon eller canvas, eller en väska i till exempel aluminium som är lite tyngre men väldigt stöttålig. Idag finns det även material med goda allround-egenskaper. Polykarbonatplast och polypropylenplast är exempel på material som är både lätta och relativt tåliga.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng