08-6425990

Vardagar 10-15

American Tourister Resväska(217 Produkter)

American Tourister är världens näst största tillverkare av resväskor och finns idag i mer än 90 länder. Väskmärket startades 1933 och har ett välförtjänt renommé världen över. Miljoner nöjda resenärer använder dagligen American Tourister för att göra sin resa bekymmersfri. Du har ett stort sortiment av högkvalitativa, roliga och färglada resväskor till rimligt pris att välja ifrån.

Sortera efter Filtrera

American Tourister Resväska

Det var året 1933 som American Tourister grundades av Sol Koffler i Providence, Rhode Island. Hans dröm var att skapa en tålig resväska som dessutom var lätt och enkel att packa i. Denna dröm gick i uppfyllelse och American Tourister är idag det näst största väskmärket i världen. Väskmärket erbjuder ett brett sortiment av färgglada, roliga och högkvalitativa resväskor till ett rimligt pris som håller massvis av resenärer nöjda i mer än 90 länder.

Nedan är några viktiga milstolpar i American Touristers historia:

1933 - Sol Koffler i Providence, Rhode Island, tog sina livs besparingar och grundade Amercian Tourister.
1945 - Att resa började bli mer populärt och efterfrågan på lättare resväskor ökade. Då tillverkade American Tourister "Hi Taper"-väskorna som var högre, smalare, lättare och enklare att packa i.
1965 - Allt fler började resa utomlands på 60-talet och då fick American Tourister äran att vara först med att flygtesta sina resväskor. American Tourister hade skapat världens första formgjutna resväska som tålde en hel del smällar tack vare sin moderna konstruktion. 
1985 - Företaget fortsatte under 80- och 90-talet att utveckla slitstarka resväskor. American Tourister publicerade en artikel som visade en gorilla som stod på deras resväskor just för att visa hur slitstarka och högkvalitativa deras resväskor var. 
1993 - American Tourister blev uppköpt av Samsonite och därmed förenades två av världens största bagagevarumärken med fokus på exceptionellt hög kvalitet.
2019 - American Tourister är ett av marknadens ledande väskmärken och är kända världen över för sin höga kvalitet och innovativa design.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng