08-6425990

Vardagar 10-15

  • American Tourister Work-E - Axelremsväska Svart
  • American Tourister Work-E - Axelremsväska Svart_1
  • American Tourister Work-E - Axelremsväska Svart_2
  • American Tourister Work-E - Axelremsväska Svart_3
  • American Tourister Work-E - Axelremsväska Svart_4
  • American Tourister Work-E - Axelremsväska Svart_5
5(1 omdömen)

American Tourister Work-E

Axelremsväska Svart

Work-E är en kollektion där alla väskor är gjorda av återvunnet material. Denna Axelremsväska är smidig att ha med till jobb eller skola och sitter stadigt på axeln. Inuti finns fack för tablet upp till 9.7" och pennhållare. Även finns det framficka med blixtlås.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Work-E är en kollektion där alla väskor är gjorda av återvunnet material. Denna Axelremsväska är smidig att ha med till jobb eller skola och sitter stadigt på axeln. Inuti finns fack för tablet upp till 9.7" och pennhållare. Även finns det framficka med blixtlås.

Varumärke

American Tourister är världens näst största tillverkare av resväskor och finns idag i mer än 90 länder. Väskmärket startades 1933 och har ett välförtjänt renommé världen över. Miljoner nöjda resenärer använder dagligen American Tourister för att göra sin resa bekymmersfri. Du har ett stort sortiment av högkvalitativa, roliga och färglada resväskor till rimligt pris att välja ifrån.

Kundrecensioner
Denna väska var en chansning som visade sig vara super bra, lite större än jag trodde bara detta var ett extra plus, känns jätte bra.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng