08-6425990

Vardagar 10-15

Antler Resväskor

Brittiska varumärket Antler från 1914 är kända för att ligga i framkant med material och design. Flera av deras väskmodeller har vunnit Bäst i Test på grund av dess lätthet, slitstarka och snygga design. På alla resväskor får du 10 års global garanti så att du kan känna dig trygg när du handlar en resväska från Antler.

Sortera efter

Antler Resväskor

Antler är ett Brittisk väskföretag som producerat väskor i över 100 år. Deras passion för material och innovation har gjort att de ofta ligger i framkant för utvecklingen av lätta, tåliga och med 10 år garanti. Antlers ledord är: Design, testat och pålitlighet. Företagets mest kända modeller är Atom, Prism och Juno. Antler Atom vann i Maj 2017 Bäst i Test när Expressen testade nya resväskor och belönades med 5 av 5 getingar. 

Så här beskriver Antler sina produkter:

Vad inspirerar er design?
Industriella, sofistikerade och intelligenta skal som både är visuellt tilltalande men även håller för den mest krävande resenären.

Vilka material använder ni på Antler Prism?
Antler använder ett material som heter Armordon som aldrig tidigare använts i resväskor industrin. Det geometriska mönstret gör resväskor både starkare och lättare än tidigare.

Vilka färger erbjuder Antler?
Industriella färginslag, det tonade skalet gör att väskan ofta uppfattas som metallliknande.

Vad är det bästa med Antler Atom?
Den industriella designen, färgerna och finishen. Alla dessa element kompletterar varandra och skapar helheten. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng