08-6425990

Vardagar 10-15

Brics Resväska(12 Produkter)

Resväskmärket Bric's har producerat resväskor av högsta italienska kvalitet i över 60 år. Grundaren var Mario Briccola som startade varumärket 1952. Idag drivs varumärket ännu vidare av familjen där fokus alltid har varit på att leverera väskor av högsta kvalitet med ett öga för detaljer. Bric's är idag ett välkänt lyxvarumärke världen över som är känt för sin höga kvalitet, tidlösa design, smarta funktion och hållbarhet. Res tryggt och stilsäkert med en väska från Bric's.

Sortera efter Filtrera

Brics Resväska

Bric's grundades 1952 vid Comosjön norr om Milano och har sedan dess genom stark passion för design, material och en känsla för detaljer växt till ett varumärke som attraherar allt från affärsresenärer, Europeiska fashionistas till Hollywoodeliten. Bric's produktion har alltid präglats av konstant utveckling där arv, innovation, funktionalitet och elegans är sammanflätade. Detta balanserad av skicklig hantverk, avancerad teknik och tolkning av nya trender vilket skapar en perfekt fusion mellan form, funktion och design.

Idag återspeglar Bric's tidlös elegans som är typisk för Comosjön som harmoniskt blandas med urbana och kosmopolitisk stil från Milano. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng