08-6425990

Vardagar 10-15

  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellanstor Rosé
  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellanstor Rosé_1
  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellanstor Rosé_2
  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellanstor Rosé_3
  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellanstor Rosé_4
  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellanstor Rosé_5
  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellanstor Rosé_6
5(3st)

Cavalet Pasadena 65cm

Mellanstor Rosé

Cavalet Pasadena är resväskan för dig som älskar modern design och högkvalitativa detaljer. Med denna skönhet kan du vara säker på att sticka ut ur mängden oavsett om det är i incheckningskön eller när du kliver in på hotellet. Pasadena kommer i mängder av färger för variation, fyra dubbelhjul för smidighet och smart inredning för komfort. Som alltid kan du känna dig trygg med godkänt TSA-lås.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Cavalet Pasadena är resväskan för dig som älskar modern design och högkvalitativa detaljer. Med denna skönhet kan du vara säker på att sticka ut ur mängden oavsett om det är i incheckningskön eller när du kliver in på hotellet. Pasadena kommer i mängder av färger för variation, fyra dubbelhjul för smidighet och smart inredning för komfort. Som alltid kan du känna dig trygg med godkänt TSA-lås.

Varumärke

Cavalet startades i Sverige 1945 och har haft en fenomenal framgångssaga inom väskbranschen sedan dess. Varumärket har fått många och stora utmärkelser för sin innovativa design och sina funktionella lösningar. Idag är Cavalet ett ledande skandinaviskt väskmärke som garanterar sina kunder hög kvalitet och lång hållbarhet.

Produktbetyg
Vacker, rymlig och lättkörd.
Och jag fick den väldigt snabbt efter beställning

Kundrecensioner

4.8/5 från 13861 recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng