08-6425990

Vardagar 10-15

  • Knirps A.200 - Paraply Blå
  • Knirps A.200 - Paraply Blå

Knirps A.200

Paraply Blå

A.200 är ett tåligt paraply med ett modernt utseende. Många andra fickparaplyer förstörs enkelt i vinden men denna modell har en särskild vindtålig konstruktion vilket gör att den klarar en vindhastighet på 120 km/h. Med denna starka tålighet, sin enkla manövrering samt bekväma handtag kommer du bli väldigt nöjd. Paraplyet öppnas automatiskt med en extra bred knapp.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

A.200 är ett tåligt paraply med ett modernt utseende. Många andra fickparaplyer förstörs enkelt i vinden men denna modell har en särskild vindtålig konstruktion vilket gör att den klarar en vindhastighet på 120 km/h. Med denna starka tålighet, sin enkla manövrering samt bekväma handtag kommer du bli väldigt nöjd. Paraplyet öppnas automatiskt med en extra bred knapp.

Varumärke

Knirps är världens ledande paraplymärke och uppfann den hopfällbara paraplyramen år 1928. Med över 90 års erfarenhet har Knirps paraplyer enastående kvalitet på alla sina paraplyer som klarar de sämsta väderförhållandena och har en lång livslängd.

Kundrecensioner

4.8/5 från 13727 recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng