08-6425990

Vardagar 10-15

Rolser shoppingvagn(120 Produkter)

Rolser är världens största tillverkare av shoppingvagnar, även kallat dramatenvagnar. Rolser är ett spanskt familjeföretag som har sin fabrik i soliga Spanien och är känd för sin enormt höga kvalitet, innovativa design och hållbara funktion i jämförelse med andra varumärken. Med mer än 50 års erfarenhet så har de utvecklat flera olika modeller för allas behov med 3 års fabriksgaranti. 

Sortera efter Filtrera

Rolser shoppingvagn

1966 grundades det spanska familjeföretaget Rolser med en affärsidé att erbjuda spanska egentillverkade kvalitetsprodukter. Idag är Rolser världens största tillverkare av shoppingvagnar, även kallat dramatenvagnar. Deras toppmoderna fabrik ligger några mil norr om Alicante i soliga Spanien där all tillverkning sker efter hållbara strategier. 

Rolser är kända för sin enormt höga kvalitet, innovativa design och hållbara funktion. De har väldigt många olika modeller av shoppingvagnar för att passa allas behov med bra och långa fabriksgarantier på 3 år. Rolser utvecklar ständigt sina produkter för att ställa högre krav på kvalitet och säkerhet samt säkerställa senaste design. Det absolut viktigaste för Rolser är att kunden ska känna sig trygg med sitt köp och alltid få den service som önskas. 

För att hitta den modellen som passar så rekommenderar Rolser att man först ska kolla på den modell på vagn man vill ha som passar ens behov. Därefter vilket typ av tyg och till sist vilket mönster. Alla modeller har 3 års fabriksgaranti, aluminiumchassi, vattentäta påsar gjorda av polyester och tystgående hjul som är testade upp till 50 kg. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng