Samsonite resväska(462 Produkter)

Samsonite är det första man tänker på när man hör ordet resväskor. Detta är ingen slump då Samsonite är världens största och mest innovativa resväsktillverkare. Väskmärket har fått sitt goda omdöme genom att alltid ha levererat resväskor av högsta kvalitet och varit först i branschen med att veta vad morgondagens resenärer vill ha sedan starten 1910.

samsonite resväska

Sortera efter Filtrera

Samsonite resväska

Sedan 1910 har Samsonite tillverkat resväskor av högsta kvalitet, toppdesign och bäst funktion som håller massvis av resenärer nöjda världen över. Grundaren Jesse Shwayder startade Samsonite i Denver, Colorado, för en exklusiv kundgrupp som hade råd att resa i världen. Då resande var en högkvalitativ upplevelse tillverkade Samsonite alltid resväskor med ett unikt hantverk och en stor innovation för att generera högsta kvalitet.

I över 100 år nu har Samsonite tillverkat resväskor i världsklass. Väskmärket leder fortfarande marknaden för resväskor med samma vision för design och innovation som grundaren Schwayder hade. Samsonite ligger ständigt i framkant med att tillverka resväskor som morgondagens resenärer efterfrågar genom revolutionerande forskning och passion. Du kommer alltid att känna dig trygg när du handlar från Samsonite då varje produkt är noggrant testad som garanterar dig en hållbar, snygg och funktionssmart resväska.

Hård eller mjuk Samsonite?

Generellt sätt så är de mjuka Samsonite väskorna lättare, så söker du en lätt väska kan en mjuk modell vara det rätta för dig.

Fördelen med en hård väska från Samsonite?

Den skyddar ömtåliga föremål bättre, så som elektronik eller glasflaskor. Hårda resväskor kan även upplevas som lite stabilare när de rullas.

Varför skall man köpa en Samsonite?

Samsonite är störst på resväskor, de lägger otroligt mycket pengar på utveckling av design vilket har gett dom en fördel mot sina konkurrenter.

Garantier på Samsonite?

Alla Samsonite väskor kommer med garanti och ofta är dem globala så att du enkelt på resandefot kan få hjälp där du befinner dig. Du uppsöker då en auktoriserad återförsäljare eller Samsonitebutik så hjälper de dig.

Nedan är några viktiga milstolpar i resväskans utveckling som Samsonite bidragit till:

1910 - Företagets grundare som bestod av bröderna Shwayder tillverkade starka resväskor i trä.
1941 - En innovativ modell Streamlite lanserades på marknaden som bestod av en träram täckt med vulkaniserat fibermaterial med läderegenskaper som blev väldigt populär.
1962 - Den första dokumentväskan för affärsmän i magnesiumförstärkt ABS tillverkades och blev kallad Classic Attaché. 
1974 - Samsonite-resväskan med hjul kom ut först på marknaden som blev väldigt populär. 
1986 - Samsonite lanserade Oyster modellen som var den första resväskan i världen med ett trepunktslåssystem. 
1997 - Den första Upright-väskan med stora hjul tillverkades som gjorde det lättare att dra upp väskor uppför trappor.
2000 - Samsonite producerade sin första resväska i aluminium.
2001 - Den första resväskan med ett brett draghandtag tillverkades av Samsonite. 
2003 - Samsonite lanserade sin första mjuka resväska med fyra hjul som gav stabilitet och rörlighet. Den kunde dras på två hjul eller rullas på alla fyra hjulen. 
2005 - Den första resväskan med ett flerpunktslåssystem kom från Samsonite. 
2008 - En mer slitstark och lätt resväska tillverkades som fick namnet Cosmolite. Något liknande hade aldrig tidigare tillverkats och resväsk-modellen blev en stor succé.
2010 - Samsonite lanserade sin lättaste resväska genom tiderna tack vare dess stora innovation och unika utformning. Modellen kallas idag B-Lite. 
2011 - Avancerad hybridteknik blev en ny innovation från Samsonite som finns i serierna Cordoba Duo och Sahora Regeneration. 
2014 - Samsonite lanserar en framgångsrik lättviktskollektion, kallad Lite-Locked, som kombinerar ett 3 punkts-låssystem som skyddar innehållet säkert med en revolutionerande teknologi som gör resväskan så lätt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng