08-6425990

Vardagar 10-15

Grön produkt
  • Samsonite Happy Sammies ECO - Necessär Duck Dodie
  • Samsonite Happy Sammies ECO - Necessär Duck Dodie_1
  • Samsonite Happy Sammies ECO - Necessär Duck Dodie_2
  • Samsonite Happy Sammies ECO - Necessär Duck Dodie_3
  • Samsonite Happy Sammies ECO - Necessär Duck Dodie_4
  • Samsonite Happy Sammies ECO - Necessär Duck Dodie_5
  • Samsonite Happy Sammies ECO - Necessär Duck Dodie_6
5(1st)

Samsonite Happy Sammies ECO

Necessär Duck Dodie

Happy Sammies Eco Duck Dodie -  Necessär är nu glad över att vara en del av Happy Sammies familjen från Samsonite. Denna söta favorit är lättskött och även tillverkad i 100% R-PET tyg till skillnad från resten av väskorna från Happy Sammies. Den är perfekt för resor då barnen kommer få det roligt med denna väska. Den kan användas som necessär på resan eller som pennskrin i skolan. Happy Sammies Eco figurerna blir barnens nya vänner som följer med dem på resor, till skolan eller på utflykter, samtidigt som de bidrar till en hållbar livsstil genom användningen av återvunnet material. Väskan stängs med dragkedja och har även en loop som man kan haka fast på ryggsäcken eller resväskan. Det finns även en adressetikett. Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Happy Sammies Eco Duck Dodie -  Necessär är nu glad över att vara en del av Happy Sammies familjen från Samsonite. Denna söta favorit är lättskött och även tillverkad i 100% R-PET tyg till skillnad från resten av väskorna från Happy Sammies. Den är perfekt för resor då barnen kommer få det roligt med denna väska. Den kan användas som necessär på resan eller som pennskrin i skolan. Happy Sammies Eco figurerna blir barnens nya vänner som följer med dem på resor, till skolan eller på utflykter, samtidigt som de bidrar till en hållbar livsstil genom användningen av återvunnet material. Väskan stängs med dragkedja och har även en loop som man kan haka fast på ryggsäcken eller resväskan. Det finns även en adressetikett. 

Varumärke

Samsonite är det första man tänker på när man hör ordet resväskor. Detta är ingen slump då Samsonite är världens största och mest innovativa resväsktillverkare. Väskmärket har fått sitt goda omdöme genom att alltid ha levererat resväskor av högsta kvalitet och varit först i branschen med att veta vad morgondagens resenärer vill ha sedan starten 1910.

Produktbetyg

Kundrecensioner

4.8/5 från 12610 recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng