08-6425990

Vardagar 10-15

  • Samsonite Karissa CC Bred - Häng Necessär Svart
  • Samsonite Karissa CC Bred - Häng Necessär Svart_1
  • Samsonite Karissa CC Bred - Häng Necessär Svart_2

Samsonite Karissa CC Bred

Häng Necessär Svart

Samsonite Karissa CC är en praktiskt necessär med elegant design. Med smart inredning kommer du kunna hålla ordning och reda på dina hygienartiklar. Inuti finns nätficka och det kommer också med en genomskinlig väska för vätskor. Necessären har topphantag för lätt hantering. Det finns även en krok så att du kan hänga hela din necessär på väggen vilket gör att den inte tar någon plats i badrummet där du tydligt ser var dina prylar finns.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Samsonite Karissa CC är en praktiskt necessär med elegant design. Med smart inredning kommer du kunna hålla ordning och reda på dina hygienartiklar. Inuti finns nätficka och det kommer också med en genomskinlig väska för vätskor. Necessären har topphantag för lätt hantering. Det finns även en krok så att du kan hänga hela din necessär på väggen vilket gör att den inte tar någon plats i badrummet där du tydligt ser var dina prylar finns.

Varumärke

Samsonite är det första man tänker på när man hör ordet resväskor. Detta är ingen slump då Samsonite är världens största och mest innovativa resväsktillverkare. Väskmärket har fått sitt goda omdöme genom att alltid ha levererat resväskor av högsta kvalitet och varit först i branschen med att veta vad morgondagens resenärer vill ha sedan starten 1910.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng