08-6425990

Vardagar 10-15

  • Victorinox Slimline Toalettkit - Svart
  • Victorinox Slimline Toalettkit - Svart
  • Victorinox Slimline Toalettkit - Svart

Victorinox Slimline Toalettkit

Svart

Victorinox Slimline Toalettkit är den perfekta och smarta necessären när du är ute och reser. Med flera fack och smart inredning kommer du kunna hålla ordning och reda på dina hygienartiklar. Det finns även en krok så att du kan hänga hela din necessär på väggen vilket gör att den inte tar någon plats i badrummet där du tydligt ser var dina prylar finns. Kitet är även enkelt att tvätta för en hållbar användning.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produktinformation

Victorinox Slimline Toalettkit är den perfekta och smarta necessären när du är ute och reser. Med flera fack och smart inredning kommer du kunna hålla ordning och reda på dina hygienartiklar. Det finns även en krok så att du kan hänga hela din necessär på väggen vilket gör att den inte tar någon plats i badrummet där du tydligt ser var dina prylar finns. Kitet är även enkelt att tvätta för en hållbar användning.

Varumärke

Victorinox är ett välkänt lyxvarumärke som startades över 130 år sedan i Schweiz av Karl Elsener. Väskorna är kända för sin extremt höga kvalitet och innovativa lösningar för ett elegant och smidigt resande. Victorinox väskor är därför väldigt populära bland affärsresenärer. 

Kundrecensioner

4.8/5 från 13727 recensioner

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng