08-6425990

Vardagar 10-15

Zero Halliburton Resväskor

Zero Halliburton är en amerikansk väsktillverkare som var först i världen med att introducera aluminiumväskor 1938. I över 80 år har varumärket levererat resväskor världen över av högsta kvalitet. Varumärket är idag ett lyxigt väskmärke som garanterar sina kunder tåliga, hållbara och smarta resväskor med en elegant design. Res unikt, tryggt och snyggt med en resväska från Zero Halliburton.

Sortera efter

Zero Halliburton Resväskor

Zero Halliburton är en Amerikansk väsktillverkare som har varit världsledande inom extremt täta och tåliga aluminiumväskor sedan grundandet år 1938. 2006 köptes Zero Halliburton av Japans största väsktillverkare, ACE, vilket lett till en ökad internationell expansion av varumärket. Utöver att vara ett älskat varumärke av kunder världen över är Zero Halliburton en av de mest använda väskorna i Hollywoodfilmer. De har använts i över 300 filmer och känns igen kanske främst i Men in Black, Oceans Eleven, Inception, Mission Impossible, Lost och The secret life of walter mitty.  Zero Halliburton är de väskor som Apollo 11 använde för att samla diverse prover från en annan planet under den första månlandningen i historien år 1969. 

Zero Halliburtons produkter säljs över hela världen och man har sin flagskeppsbutik i en 1600 kvadratfot stor lokal i New York, på Madison Avenue nära Grand Central Station.

Så här beskriver ZERO Halliburton sina produkter:

Vad inspirerar er design?
ZERO Halliburtons första väskor användes av grundaren och Ingenjören Erle P. Halliburton när han jobbade på oljefälten i Kalifornien. Designen var redan då industriell och stöttålig och det genomsyrar fortfarande företagets produkter. 

Hur har Zero Halliburtons produkter förändras genom åren? 
I takt med att resandet har förändrats har Zero Halliburton uppdaterat sina modeller, materialval och design för att bättre tillgodose dagens resenärer. Man har bland annat adderat lättviktsväskor till sortiment samt uppdaterat hjulsystemen i samtliga väskor. Utöver detta använder man idag polykarbonat i vissa modeller vilket innebär att man kan kombinera lätthet med tålighet, något som många resenärer idag efterfrågar. Modellerna i den nya polykarbonat serien är den traditionella Classic Polycarbonate, den nya Geo Polycarbonate, den ultralätta Zero Air samt den senaste kreationen Zero Whirl. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng