08-6425990

Vardagar 10-15

Väska(273 Produkter)

Här samlar vi alla våra datorväskor, laptopväskor, weekendväskor, duffelväskor och businessväskor. Det finns även undersidor på varje kategori. Dessa passar på jobbet, på weekendresan eller som ett extra bagage till dina resväskor på resan.

Sortera efter Filtrera

Väska

DATORVÄSKA & LAPTOPVÄSKA

Vi har både datorväskor som passar för att förvara din dator och lite större väskor som även kan fungera som kabinväskor med mer utrymme i. En laptopväska med axelband eller ett tunnare fodral till datorn säljer vi också. Våra väskor är gjorda i olika material. Allt från återvunnet material, polyester, läder, nylon till konstläder. Det som passar din stil bäst. Våra datorväskor och laptopväskor ger ett bra skydd för din dator när du är ute och reser. Dessa förlänger hållbarheten på datorn och är därmed en bra investering.

En datorväska kan bäras på olika sätt. Det finns oftast ett topphandtag men de bättre har även en axelrem som medföljer så du kan ha händerna mer fria. Om du har mer packning så kan det vara bekvämt att kunna rulla datorväskan på hjul.

När du köper en laptopväska är det viktigt att du kollar att måtten passar din dator. Det finns på varje produktbeskrivning hur stor datorn kan vara för väskan. Tänk även på om det är mer saker du brukar bära med dig som till exempel stora hörlurar, block eller necessär och då kan en större väska vara att föredra. De väskor på hjul kan även användas på en weekendresa då du vill få med dig fler saker.

Väskorna skiljer sig i pris beroende på kvalitet och funktioner. De dyrare väskorna har fack för annan elektronik än själva datorn, plats för extra packning, förvaring av kablar och nycklar, har extra vaddering och stötskydd för datorn, har en rem som kan fästas på kabinväskan, hjul, kvalitet på material samt RFID-blockerande material som skyddar mot skimning av dina kreditkort.

WEEKENDVÄSKA & DUFFELVÄSKA

Våra weekendväskor och duffelväskor fungerar bra att checka in på resan, ha med sig som bagage för en weekend och som ett komplement till din resväska. Alla dessa är mjuka, enkla att packa i och lätta att öppna upp när du behöver det du letar efter.

En duffelväska är väldigt praktisk att packa i då det alltid går att pressa ner mer packning eftersom väskan är mjuk. De har flera fack och med en dragkedja som går att öppna hela vägen som gör att du enkelt kan packa in kläder och hitta det du söker snabbt. Flera av våra duffelväskor går även att bära på olika sätt. De har ett topphandtag, axelrem och ryggsäcksremmar som gör att du kan välja vad som passar dig bäst att bära den på resan. Vissa har även hjul som gör att du kan rulla den vilket blir ännu lättare om du har tung packning.

En väska med hjul väger oftast lite mer vilket kan vara bra att tänka på. Alla de väskor med hjul brukar också gå att bära med topphandtag, axelrem eller ryggsäcksremmar. Fördelen är att det blir mer ergonomiskt för ryggen att kunna rulla väskan om den är tyngre och du ska resa längre. En väska utan hjul passar bättre och är smidigare till träningen eller för bilresorna där du inte har lika tung packning eller inte ska behöva bära den själv så mycket. Tänk igenom i vilka olika situationer du ska använda weekendväskan till och hur mycket packning du vanligtvis kommer ha så blir det lättare att välja vilken sorts duffelväska som passar dina behov.

Våra weekendväskor och duffelväskor är i olika material för att passa olika stilar och behov. De dyrare väskorna har oftast en längre hållbarhet, gjorda i finare material och har fler funktioner. Det finns både eleganta weekendväskor i läder till mer slitstarka väskor gjorda av slitstarkt polyester. Vissa är dessutom vattentäta. Vårt tips är att tänka ut vad du ska använda väskan till. Har du en barnfamilj där du vill kunna pressa ner mycket packning och där väskor kan kladdas ner enkelt eller vill du ha en stilig weekendväska för resan? Alla våra väskor passar lika bra för män och kvinnor.

BUSINESSVÄSKA

Businessväskor är alla de väskor som är stilrena, smarta och som passar för jobbets olika behov. Ryggsäckar, laptopväskor/portföljer, mindre väskor med hjul för affärsresan eller fodral för datorn. Alla väskor har gemensamt att de skyddar din dator säkert och förvarar dina prylar väl.

En businessväska i portföljmodell kommer oftast med topphandtag och en axelrem som medföljer. Denna rymmer det viktigaste och kan bäras till jobbet vardagligen eller som ett extra handbagage till flyget som du kan förvara under sätet.

Allt fler börjar däremot välja en businessväska i form av ryggsäck just för att fördelen blir att det är mer ergonomiskt för ryggen och händerna blir fria. Man kan bära tyngre packning i en ryggsäck och är lättare att bära om du behöver gå en längre väg till jobbet.

En annan form av businessväska är en kabinväska med hårt eller mjukt skal. Om du har en dator kan det vara smart att välja en kabinväska med framfack så du lätt kommer åt datorn utan att behöva öppna upp hela väskan. Vi har även väskor på hjul som passar affärsresenärer som är mer anpassat för kostymer och klänningar.

Välj den businessväska som passar dina behov och har de rätta funktionerna. Funktioner som du kan tänka på är om du vill ha hjul, utdragbart handtag, ryggsäcksremmar eller axelremmar, vadderade fack för dator, särskilda fack för mobil och kablar, RFID skyddande material som skyddar mot skimning av dina kreditkort, inbyggd laddning för att ladda elektronik, expander som kan göra väskan större för behov, vattenavvisande material, TSA-lås samt packningsfunktioner med fack och packband.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng