08-6425990

Vardagar 10-15

Businessväska

Efterfrågan på smarta och stilrena businessväskor för sakerna du behöver på jobbet är stor. Därför har vi en särskild avdelning för businessväskor, särskilt utvalda för affärsresenärer eller dig som söker en väska som du kan ha med dig till jobbet varje dag. De finns i varierande storlekar och material men har det gemensamt att de är gjorda för att du ska kunna skydda och hålla ordning på till exempel dokument och elektronik.

Sortera efter

Businessväska

 

OLIKA TYPER AV BUSINESSVÄSKOR 

En businessväska kan vara av portföljmodell med handtag och axelrem för dig som vill ha en klassisk businessväska som rymmer det viktigaste. Om du flyger kan en sådan väska, om den inte är allt för stor, förvaras under sätet och fungera som ett komplement till ditt handbagage. En businessväska kan också vara av typen kabinväska med hårt eller mjukt skal. Välj gärna en modell med framficka, för snabb åtkomst till sådant du kan behöva under resan. Vill du kunna resa med enbart handbagage ska du välja en lite större kabinväska med minst två avdelningar invändigt. Vi har också ännu större väskor särskilt anpassade för affärsresenärer som behöver checka in en väska för att få plats med till exempel en kostym och ett extra par skor.

Allt fler väljer en businessväska i form av en ryggsäck. Fördelen är att du har båda händerna fria medan du bär den och det blir mer ergonomiskt i längden. En ryggsäck är att föredra om du har en större dator med laddare eller något annat tungt du alltid behöver ha med dig. Du kan alltså bära lite tyngre packning i en ryggsäck, än vad som är bekvämt med en väska du bär i handen eller över ena axeln. Hos oss kan du hitta en passande businessväska att bära på ryggen oavsett vad du är ute efter för stil eller storlek. För maximal flexibilitet kan du välja en businessväska som kan bäras på flera sätt, som en duffel med olika typer av handtag. Vi har också väskor med både hjul och bärhandtag.

VÄLJ EN BUSINESSVÄSKA MED RÄTT FUNKTIONER

En businessväska kan ha många olika funktioner. Vilka du behöver är väldigt individuellt och beror på hur du tänkt använda väskan. Här är några funktioner som det kan vara bra att hålla utkik efter när du läser produktbeskrivningarna av våra olika businessväskor:

  • Hjul och utdragbart handtag
  • Vadderade fack för dator och surfplatta
  • Särskilda fack och fickor för telefon, dokument och kablar
  • Möjlighet att ladda elektronik utan att ta ut den ur väskan
  • Expander så att din businessväska kan göras större vid behov
  • Ytterhölje av vattenavvisande material
  • TSA-lås
  • Packband

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng